Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svim clanovima foruma!...
Ja sam iz Beograda i sa poljoprivredom imam veze utoliko sto se bavim obradom vune. Naime, bavim se slikanjem, koristeci nepredenu vunu umesto boja... Hm... pa evo, da iskoristim priliku da se predstavim i nekim radovima...

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Pozdrav!¨Zovem se Zdravko, zivim u okolici Banja Luke. Bavim se zavrsnim radovima u gradjevinarstvu, fasade, dekorativni program itd. . Htio bih se pored svog posla baviti i ovcarstvom. Pa cu da vam postavim nekoliko pitanja u vezi toga, ko zeli i moze da mi odgovori! ;-)

Dobro došao metkovac:ppozdrav:iz kojeg si Metkovića,samo u okolini Šapca ima dva Metkovića?:osmeh:

Cao ja sam Marko zivim u Cacku poceo sam da se bavim kunicima ali samo za svoje potrebe

Poslednja izmena:
Zdravo, ja sam Milan iz Ivanjice. Diplomirao sam prehrambenu tehnologiju u Beogradu na Poljoprivrednom fakultetu i sada bih hteo da to prenesem u praksu.Imam u planu nekoliko poduhvata, ali bih hteo da krenem od vocarstva, tacnije od gajenja jabuke.

Pozdrav svima...

Pozdrav svima... Ja sam Marko Petrovic iz Podgorice. Imam 25 god. Studiram Poljoprivredni fakultet (vocarstvo i vinogradarstvo) u Podgorici. Bavim se poljoprivredom sto se kaze za svoju dusu,sve po malo... Imam 3 svinje, 50-ak kokosaka, pse, macke, nekoliko morki... Imam oko 1000 loza, 60-ak vocki... Jednostavno volim poljoprivredu

Poštovanje svima, ja sam Dragan iz Pančeva. Igram se u voćnjaku od malih nogu, a sa igre na dela vezano za voće sam prešao pre 3god kada je svakodnevni stres na poslu počeo da zahteva malo više boravka u prirodi :spavam:. Od voća ima svega po malo od ranije i od skoro manji zasad borovnice i trešanja. Sada se učim , a ako nešto i naučim možda bude i većih zasada....pozdrav

Postovanje gospodo seljaci i oni koji se tako osecaju.Ja sam Branko iz Progara opstina Surcin.Bio sam vec prijavljen na forumu ali u staron sazivu i pod drugin imenom,i evo me opet.Bavim se ratarstvom i radimo oko 50 jk. zemlje,tovom junadi i svinja u manjim kolicinama,imam i plastenik.Forum pratim od samog pocetka ali nisam bio aktivan.

Pozz, Zovem se Milan, zivim u okolini Zvornika Republika Srpska, bavim se svim i svacim. Ovdje sam zbog korisnih savjeta koji se mogu pronaci kod vas :D!

Ja sam Dragan iz Titela, bavim se poljoprivredom, radimo oko 30 kj, sejemo sve i svasta, forum pratim vec duze vreme, a sad je red malo da se prikljucim ... Pozdrav

Pozdrav svima, ja sam Branislav Berendika iz malog gradića Srpca, selo Gornji Kladari u Republici Srpskoj. Diplomirani sam inžinjer poljoprivrede smijer ratarsko povrtarski, trenutno pohađam postdiplomski magistarski studij iz oblasti "zaštite biljaka" na banjalučkom univerzitetu. Volio bih svojim znanjem pomoći drugima i od drugih proširiti svoje znanje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh