Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav svima. Zovem se Aleksandar imam 25 godina zivim u okolini Leskovca bavim se povrtarstvom, paprika, paradajz, kupus, krastavac, spanac, rotkvice, celer, crni luk. Gajim kukuruz i svinje za sopstvene potrebe.
Pozdrav svima!Moje ime je Zlatko,zivim u Sloveniji tacnije u Mariboru.Imam jedan mali vrt gde gajim povrce za svoju upotrebu.Vrlo mi se sviđa vas forum,ovdje nađem vrlo zanimljive i korisne savete.Hvala svima!
Pozdrav svima.. moje ime je Nenad, Srbija okolina Pozarevca. forum je veoma koristan duze vreme ga pratim, pogotovo teme o samogradnji. od traktora imam t40 i imt539.
Pozdrav svima! Ja sam Vlade , na forumu sam od pre par dana , slučajno , u potrazi za raznom opremomom i sl. Bavim se proizvodnjom stočne hrane i zanimaju me sve teme vezane za opremu u ovom poslu kao i sirovine za proizvodnju. Kako moj posao uključuje mnogo otvorenih tema na forumu nadam se da ću u kontaktu sa članovima saznati malo više i biti od koristi drugima!
Eto, kaže da se moram najprije predstaviti....pa hajde da se predstavim
Ja sam Suncokretica, živim i cvijeće sadim u Karlovcu, Hr.....nešto mi se čini da od cvijeća u zadnje vrijeme nema baš kruha pa razmišljam i o povrću...a da bih uzgajala povrće - puno moram učiti....eto - to sam ja
Ja sam Nenad Jovanovic iz sela u opstini Despotovac. Po zanimanju sam mas.tehn.-monter uredjaja za grejanje ali obzirom da zivim na selu,ja i moja porodica,svastarimo. Bavimo se i odgojem svinja,pokusavajuci da proizvodnju unapredimo koliko je to moguce u ovakvim uslovima. Sada smo ponovo na pocetku,obzirom da smo pravili prekid iz raznoraznih razloga.
pozdrav,ja sam Dejan iz okoline Požarevca,tačnije Kučeva, radim na selu većinom svaštarim tako da imam svega po malo. Krava, ovaca, kokoški, voća (šljive,kruške,jabuke i dr.),takođe se bavim i prodajom ogrevnog drveta koje sam spremam.
Pozdrav svima!!! Ja sam Novak Simić, završio sam poljoprivredni fakultet smer poljoprivredna tehnika.
Ne radim zemlju, al me interesuju poljoprivredne mašine (noviteti i slično). Inače radim u struci, bavim se prodajom poljoprivredne mehanizacije i traktora.
Pozdrav svim forumašima i čitateljima foruma
Moje ime je Slobodan , po struci sam ekonomist živim u Zagrebu i za sada me isključivo zanima poljoprivredno zemljište , normalno veće parcele i što jeftinije,po mogućnosti uz potok ili rijeku, još jednom pozdrav svim ljudima dobre volje.
Pozdrav clanovima foruma, zovem se Otto, bavim se poljorivrednom sam tatom, na imanju od 20 ha. Posle pretrage na google-u naso sam ovaj forum. Ima izuzetno dobrih saveta, iz ovog razloga sam se uclanio. Hteo bi unaprediti nasu proizvodnju da bude donekle rentabilna iz ovih razloga samtra da bi bilo dobro da se ukljucim u neka diskusija.
zovem se Matija Križanić, i dolazim iz okolice Velike Gorice kod Zagreba.
po struci sam diplomirani inženjer agronomije, smer mehanizacija, u slobodno vreme bavim se poljoprivredom, od oranica obrađujem nekih 8,5 kj, i oko 10 jutara livade...