Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam iz Novog Sada, bavim se iz hobija kunicarstvom, zelim da razmenim iskustva sa drugim. Pozdrav svima koji su na ovom forumu u nadi da cemo se lepo dopisivati i razmenjivati ideje o uzgoju ovih slatikih zivotinja!

pozdrav svim clanovima foruma. nov sam ,pre 01.00h zovem se pera veselinov iz ostrovo kod kostolca,uveo sam int. pre mesec dana, i tu sam nov,malo znam da koristim ovu tehniku.obradjujem oko 10 ha,zetor 4718 berac zmaj 214s i ostalo da ne nabrajam. forum mi se dopada i to je to.

Pozdrav svim clanovima ovog foruma ja sam Zoran okolina Jagodine Laniste bavim se mlecnim govedarstvom obradjujem oko 20 hektara zemlje inace sam zaposlen kao lovocuvar,pozdrav svima

aj' pa zdravo, zovem se dragan, imam 31 god.mesto Ferdin, opstina Pancevo...prvenstveno se bavim ratarstvom, zato sto ima dosta slobodnog vremena, a slobodno vreme je trend u evropi, pa reko da budem pripremljen, posto cemo tamo uskoro :))) a solidna je i zarada, ustvari ''kako radis, tako i zaradis'' obradjujem sa bratom oko, mi volimo da kazemo ''120 lanaca zemlje'' uzeli smo ove jeseni MTZ 1221 i za sad od opreme cetvorobrazni plug... duboko oranje je pri kraju, tako da cu vise vremena provoditi sa jedanajsto mesecnim sincicem, a i cela zima je pred nama... jos jedna bitna stvar za nas, svinjokolj da se obavi na miru!!! i sunke da se osuse i bog da nas vidi :)))... eto toliko za sad...pozz svima, koliko god vas ima . . .

pozdrav svima
zovem se milos stevanovic zivim u ladjevcima kod kraljeva i imam farmu cistokrvnih ile de france ovaca

Poštovani zovem se Milovan Šaula (26 godina) inače sam iz sela Nožičko opština Srbac RS/BiH. Već duže vrijeme sam prisutan na forumu kao posmatrač. Moram da priznam da sam mnogo naučio čitajući vaše diskusije i na tom Vam se ovom prilikom iskreno zahvaljujem. Inače sam student postdiplomac na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. Poljoprivredom se bavimo ja i otac i ona nam je dodatni izvor prihoda u ovim kriznim vremenima.Obrađujem oko 4,5 hektara vlastite zemlje plus usluga. pozz

Pozdrav svima sa foruma i ostalim posetiocima istog. Ja sam Marko iz Sente, imam 28 godina, apsolvent ( još malo pa diploma- 3 ispita ) agroekonomije Poljoprivrednog fakulteta Zemun. Oženio se mlad pa studiram pod stare dane :) Ne bavim se još uvek poljoprivredom ali već dugo razradjujem plan o proizvodnji lešnika koji ću nadam se u nekoj bliskoj budućnosti pretvoriti u delo. Veliki pozdrav sa severa Bačke!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh