Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Dobar dan dobri ljudi. Ja sam Rade iz Bgd-a ali u jednom selu u Timockoj krajini imam si kucu i par 'ektara. Posto sam bez posla i mnogo mator da bi nasao pos'o u struci, a ono tamo zvrji prazno, sto da ne probam da vam postanem kolega i konkurent. Pa k'o velim prvo da pokupim neka iskustva. Hvala unapred na znanju i savetima.
Zovem se Nikola imam 24 godine i zeleo bih da steknem neka nova saznanja na ovom forumu. Bavim se prvenstveno proizvodnjom duvana, zatim soja,kukuruz ,psenica i dr.
Pozdrav svima. Ime mi je Marijana, zivim u Gorjanima, mestu izmedju Uzica i Pozege. Moja porodica godinama ima rasadnik, uzgajamo uglavnom balkonske biljke. Vec godinama imamo isti broj sadnica, jer radimo na kvalitetu a ne na kvantitetu. Prodaju vrsimo u plastenicima, jer su musterije navikle da dodju direktno kod nas iz razloga sto su upoznati sa kvalitetom naseg rada.
Zovem se Goran,imam 35 godina,iz svilajnca sam rodom,i ovim putem bih zeleo malo nesto vise da saznam o ovcama,tovnim curkama,kokoskama i ostala sitna zivotinja...Od necega mora da se zivi...Zeleo bih ovim putem da pozdravim sve posetioce ove stranice i da se dugo druzimo,menjamo teme i ostalo...
pozdrav svima, ja sam Branislav iz Banja Luke i planiram da zasadim jedan vocnjak, s najvjerovatnije kruskama, te mi je svaka pomoc dobra dosla....vec sam dosta toga korisnikoga procitao ovdje al je sada red da se i sam aktivno ukljucim......