Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozdrav svima.zovem se dragan petrovic iz sela pruzatovca bavim se poljoprivredom imam40 god

Zdravo svima.Ja sam Andras iz Ade.Bavim se iskljucivo ratartsvom.obradujem 100 hektara zemlja.

Pozdrav svim poljoprivrednicima, članovima foruma. Ja sam Žile iz Loznice. Za svoje potrebe uzgajam svinje i živinu. Dodatni prihod obezbeđujem sa 7 ari malina. Iz hobija pečem rakiju-lozovaču. Ovde sam da bi razmenio neka iskustva i naučio nešto novo iz poljoprivrede.

Pozdrav svima! Ja sam Ljuba iz Paracina , ljubitelj sam gajenja za svoje potrebe sitnog jagodastog voca( jagode, maline, kupine, ribizle i drugo) kao i sorti vinove loze koje se neprskaju i starih sorti voca(jabuka, krusaka) Forum je super mnogo korisnih saveta , mnogo toga se tu moze procitati,saznati..

Pozdrav svima na forumu. Javljam se iz okoline Ugljevika, Republika Srpska, bavim se voćarstvom (proizvodnja šljive na 5ha i kruške na 0,6ha, trešnje na 0,5ha) a u planu proširenje proizvodnje za još nekoliko hektara....

Pozdrav svim članovima foruma. Zovem se Paja i živim u Inđiji. Zanima me voćarstvo (kao hobi) i već sam dosta naučio od vas :osmeh:

Pozdrav svima na forumu ja sam Darko. Javljam se iz okoline Kruševca,želim da se bavim voćarstvom pre svega jagodama :osmeh:

Pozdravio bih sve Forumaše ja sam Amir Smajlović iz okoline Zvornika republika Bosna i Hercegovina,imam mali zasad jabuka,malina i jagoda pomalo se bavim poljoprivredom kao hobijem a ovdje sam zbog veoma kvalitetnog foruma i ljudi sa zavidnim znanjem nadam se da ćemo se dobro družiti a ja šta novo naučiti.

e sad,da li sam ja napisao predstavku kako treba ne znam(odnosno da li sam napisao GDE treba).ja onaj po "jbg kad mora-mora" :sta:

Zdravo svima na forumu. Ja sam Alen iz Skoplja, Makedonija. Radim kao dizajner u stampariji, u slobodnom vremenu bacim po koje seme uljane tikve na zemlju koje imam pod zakup koja je sa povrsine 1.5 ha. Hteo bih da to sledece godine odradim ozbiljnije. Pa hteo bih da potrazim pomoc i savete od iskusnijih na ovom forumu. unaprjed hvala svima ko mogu pomoci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh