Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav,ja sam Branko iz Bukovca kraj Novog Sada zaposlen sam a radim i malo zemlje uglavnom svaštarim. Do sada sam samo pratio dešavanja na forumu a sada bi hteo da malo aktivnije učestvujem u temama u kojim imam iskustva i potrebu za informacijama.

Zdravo svima. Goran iz okoline Sapca. 77 god, dvoje dece, pa razveden. Zaposlen u jednoj vulkanizerskoj u SA ali ne znam koliko jos dugo jer su plate jako male. Inace posedujem i obradjujem 3,5 hektara zemlje pa bih malo dopunio svoje znanje iz poljoprivrede.

Pozdrav svima!
Ja sam Josip dolazim iz Slavonije(Đakovo)! Po zanimanju sam ekonomist, ali se bavim i voćarstvom.

Veliki pozdrav! Ja sam Nadja. Radim i zivim u Rusijii. Radim u Rusko-srpskom domu u gradu Ivanovo. Nasa organizacija je stvorena za razvoj saradnji izmedzu Rusije i Srbije /./

Veliki pozdrav! Ja sam Nadja. Radim i zivim u Rusijii. Radim u Rusko-srpskom domu u gradu Ivanovo. Nasa organizacija je stvorena za razvoj saradnji izmedzu Rusije i Srbije /./

Добрый вечер госпожа Надя
. Добро пожаловать на наш форум.
Приветствуйте членов общества

zdravo svima ja sam dejan. Iz Nabrdja sam (selo kod Pozarevca) imam 26god. bavim se poljoprivredom inace zaposljen u firmi pri EPS-u. obradjujem 16hektara zemlje imam dosta iskustva a ucio bih i jos :sjasi:

Pozdrav iz maglovite Bijeljine! Ja sam Branka, radim u firmi DMV D.O.O., bavimo se prodajom, proizvodnjom i servisom svih vrsta vaga...

Ja sam Dragana Veljović i bavim se proizvodnjom rakije šljivovice u zaseku Rakija , selo Gledić. Održavam i obnavljam stare voćnjake sa autohtonim sortama šljive Crvena Ranka, Požegača-Madžarka, Belošljiva, Crnošljiva... Vlasnica sam već prepoznatlljivog brenda Rakija iz Rakije...

Zdravo svima, ja Sam Živoslav iz Sombora, bavim se isključivo poljoprivredom, imam 49 godina itd.Dobar vam je sajt, ima svašta :)

Nije mi jasno da li treba da se ovde pise da bi se dobila prava na ucesce u forumu ili da se otvori nova tema... Kako god, probao sam da otvroim novu temu pa je nesto ne vidim da se pojavila, mozda treba sacekati? A tamo sta sam napisao: ja sam iz Beograda imam porodicu, toje dece, nije da nemam veze sa poljoprivredom ali smo nacelno svi vise vezani za grad medjutim posto grad vise ne postoji nego je postao nekakvo smetliste onda bismo da bezimo na selo.... Trazimo slicne ljudde, dosta njih ovde u BG prica o tome ali niko ozbiljno... Ako se ne povezemo sa ljudima onda bismo probali sami neki vid poljoprivredne vikendice da napravimo, probamo da nadjemo nekog ko bi tamo salno ziveo i to odrzavao...

Pozdrav svima, Boris iz okoline Aleksinca, student veterine...
Pretražujući net slučajno sam naišao na vas, video sam dosta korisnih stvari i eto, prijavih se...:)
S druge strane, ono što me je nateralo na pretragu interneta je da moji imaju oko 200 kg čičoke, ali ne znaju ko otkupljuje ili sl. Pa je moje pitanje da li neko zna ko otkupljuje čičoku (i to povoljno, ako može)? Ovo pitanje ću postaviti i u temi o čičoki.
Hvala...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh