Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
cao svima ja sam Dragan iz okoline Leskovca,trenutno sam zaposlen ali imam nesto zemlje pa bih se bavio stocartsvom i tu sam da unapredim znanje od vas...

Pozdrav svima,Aleksandar iz BG,agronom po struci,diplomirao u Zemunu na poljoprivrednom fakultetu.Glavno zanimanje mi je pcelarstvo...

Pozdrav svim starim forumašima i kolegama.
Da Vam se ukratko predstavim. Imam plantažu na 2 ha i oko 1100 sadnica.
Sorte su Istarski i Rimski 80-20%. Na stranici www.savkovic.se ima malo informacija
koje ažuriramo po mogucnosti kako nam dolaze informacije sa terena.
Dragoljub

Poslednja izmena:
Pozrav svima na forumu! Ja sam Novica iz okoline Pozarevca. Ne bavim se nesto preterano poljoprivredom samo pomazem ocu ali kad pogledam u datum rodjenja svatam da je krajnje vreme da pocnem ozbiljno da se bavim time! A cudnog li sajta ne mozes da posaljes poruku dok se ne predstavis! Dobro da ne traze para-babin broj licne karte i kopiju krstenice ujnine tetke! Ja poslao par puta istu poruku bezuspesno pa shvatio da moram prvo da se predstavim. Evo predstavio sam se pa da probam ponovo da posaljem valjda sad mogu!

Pozdrav svim forumasima!
Profesija stomatolog, iz Beograda, sa vise decenijskom zeljom da pobegnem iz grada...
Poceo sam kupovati zemlju i planiram da se bavim ovcarstvom i kozarstvom, a u cilju proizvodnje sireva...
To je to :osmeh:

Pozdrav forumašima
Zovem se Ljubo, živim u Međašima poština Bijeljina RS. Već izvjesno vrijeme pratim ovaj forum i mislim da zaista pruža odličnu
priliku da ljudi iz branše razmjene svoja mišljenja i iskustava.
Ja sam ovog ljeta kupio manje stado ovaca (Romanovske i Teksel) pa se iskreno nadam da ću uz pomoć ovoga foruma
doći do korisnih savjeta i iformacija koje su mi sada neophodne.

E pa dobar dan svima, ja sam Ljubica iz Elemira inace sam student specijalistickih studija prehrambene i hemijske tehnologije, tenutno nisam zaposlena (al da ne kukam) razlog registracije na ovom forumu je to sto sam dobila da radim neki seminarski rad iz preduzetnistva i resila da se u radu bavim proizvodnjom biljnih, etericnih ulja ali doci do samog procesa proizvodnje i svega ostalog nije bas jednostavno (ili bar ja nisam to sve mogla da nadjem) postoji gomila nekih kompanija koji se bave prodajom tih ulja ali su uglavnom uvoznici a na ovom forumu sam naisla na jednu temu bas o tome i eto to su moje muke jel moze neko da mi pomogne, neko ko se mozda bavi proizvodnjom biljnih ulja i da li bi hteo da mi objasni postupak proizvodnje
Hvala pozzzzz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh