Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
zdravo svima moje ime je Mile trenutno sam nezaposlen, a imam nesto zemlje i voleo bih da se bavim povrtarstvom.

pa da se nadopunim od traktora IMT, Univezal, Tomo Vinković, mada je tu laki teretni progam: TAM, Zastava , viljuškari Pobeda , Indos ...i mašine sa velikim udelom gde je zastupljen prenos snage putem ulja tj hidraulika

Caos svima... Drago mi je sto sam postao clan ovog foruma,inace iz Coke sam,zavrsio srednju skolu i sad radim kod kuce poljoprivredu sa roditeljim. To je ukratko o meni, da inace zovem se Boris

---------- Poruka napisana u 21:20 ---------- Prethodna poruka je at 21:12 ----------

Caos svima.. Zovem se Boris,zavrsio sam skolu i sad pomazem kuci oko poljoprivrede. Pozdrav svima na forumu...:ppozdrav:

Pozdav svima jas sam Zoran iz Macedonija - Resen bavim se za ovostarstvom potocno sa jabukom zeleo bih da sa svim clenova ovim da popricam i da razmenim neka mislejna oko poizvodstvom jabuka

Dobro vece svima! Ja sam Zoran iz Lacarka kod Sremske Mitrovice, bavim se odgojem bele mangulice vec tri godine, zapatio sam zavidan broj grla raznih težina i veličina od prasadi do krmača i nerastova z a priplod. Pozdravljam sve odgajivače i ljubitelje ove rase svinja, spreman sam za svaku saradnju!

Помози Бог,
поздрав свима на линији.
Моје име је Богдан Васић,имам 41г,пре три године сам се отселио из Београда и настанио 20 км
југоисточно од Врања.Вајар сам по струци а бавим се и иконописом.Немам никаквог искуства
у бављењу пољопривредом.Из тог разлога сам се учланио на овај форум,мада ме иначе комуникација преко
мреже не интересује претерано,али пратећи овај форум са стране приметио сам валику концентрацију
нормалних људи на једном месту,што ме је и привукло.

pozdrav svima dosta dugo vas citam i mislio sam da sve znam sad znam da neznam puno poljuprivreda mi je hobi i pomoc ocu na forumu necu puno pisati a registrirao sam se u znak zahvale na dobrom forumu samo tako

Pozdrav svima.Zovem se Gordana i nameravam da se ozbiljnije bavim proizvodnjom ranog povrca u plastenicima.

ja sam novo - stari clan, naime posto nikako nisam ponovo uspevao da se registrujem kao djura morao sam da uzmem drugo ime a to je slavis. pozdrav svima

Pozdrav, dragi Forumasi ja sam Caplja, rodjena sam u Srijemu, odrasla u Backoj, bilo me je svuda po malo sad sam opetr kod kuce, malo u Srijemu a malo u Backoj.
Odgojilo me je selo i poljoprivreda pa eto opet zelim tu provesti zadnje godine.
Htela bi izmjeniti iskustva i informacije sa Vama, pratim dogadjanja i zivot na selu, zelila bi se druziti.
Lijep pozdrav
Caplja

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh