Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozdrav za članove i posmatrače bavim se popravkom i restauracijom poljoprivrednih mašina kao i traktora na ovom forumu sam našao dosta korisnih informacija i odgovora pa bih da se zahvalim članovima svima skupa..........

Dobrodošli.Koje traktore najbolje popravljate?Mislim koju marku ste specijalizovali?

Poslednja izmena:
Pozdrav svima ja sam Nenad Pomorisac iz Zrenjanina imam 35 god bavim se gadjevinskim poslovima imam malo koki nosilja a zainteresovan sam za uzgoj sitaki pecuraka ali samo za licnu upotrebu ne za prodaju

Zdravo svima!! Evo ovako moje ime je Dejan,ja sam iz okoline Zrenjanina,tacnije selo Taras..Automehanicar sam,imam 25g. i aktivno se bavim time,mada vise poljomehanikom,traktori,remont prikolica,prikljucnih masina i sl. Mehanika,bravarija,elektronika i farbanje.. Postavicu slike od mojih radova na fazonu ''pre i posle'' recimo prikolice koje su bile u ocajnom stanju,a na kraju kao nova. :) pozz svima sajt je super!!

Poslednja izmena:
Dobar dan svima.Moje ime je Dragana,dolazim iz okoline Pozarevca.Za sada se bavim vocarstvom i vinogradarstvom za sopstvene potrebe,u planu je i da se nesto zaradi.Veci deo moje "radne karijere " je bio dosada u oblasti "sitna deca,krupan muz":osmeh:.Sve pohvale osnivacima Foruma i ucesnicima,mnogo toga moze da se ovde nauci.

Pozdrav svima ,zovem se Ivica Mijic zivim u Sovljaku kod Bogatica imam 30 godina , sa svojom porodicom pored ostalog bavim se poljoprivredom

Dobro vece,ja sam Nemanja Trifunovic...Iz Kaca ucenik sam srednje skole ETS Mihajlo Pupin u Novom Sadu i volim poljo masineriju :D

pozdrav svim forumasima!zovem se boran.imam 39 godina.zivim u selu skorica izmedju paracina i raznja.bavim se muzikom-basista,radim u firmi a od pre 2 godine spletom okolnosti udjem u prici oko svinjarstva.posedujem 5-8 krmaca,od ove jeseni pocinjem da se ukljucujem i u ratarstvu pored caleta.supruga mi pomaze dosta i zelja mi je da u buducnosti i zivim od toga

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh