Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozdrav svima ja sam goran iz starceva bavim se poljoprivredom i obradjuem oko 130 lanaca zemlje pozdrav svima

Pozdrav svima, ja sam Stevan iz Obrenovca.
Bavim se odgajivanjem Srpskih visokoletaca i učlanjen u 7 Golubarsko udruženje u Obrenovcu.
Inace sam i veliki ljubitelj kunica, imam kunica ovnolikog i dve zenke u liniji F1 od Novozenandskog kunica i Kalifornijske zecice

Zovem se Zvonimir i živim u Virju(Hrvatska) bavimo se svačim pretežito poljoprivredom vočarstvom, vinogradarstvom svinjogojstvom i šumarstvom kao hobi.

Pozdrav svim poljoprivrednicima :)
Jovan iz Subotice bavim se proizvodnjom rasada,
uzgojem povrca,prodajom,otkupom i sve sto se tice povrca.....
Pocetnik u ovom poslu i puno sam u startu naucio na ovom forumu
i sada eto da se registrujem i zahvalim.....pa po nesto jos i da naucim
i pomognem kome mogu...
Hvala:))

Pozdrav! Ja sam Rade iz Kule. Vratio sam se posle preko 10 godina iz grada gde nisam imao uslove da drzim zivotinje. Objekti su trenutno prazni tako da su planovi da ih napunim sa zecevima, domacim kokoskama, japanskim prepelicama... a u bastu za sad samo maline mada imam dosta planova.

Pozdrav svim članovima foruma. Zovem se Zdenko, iz okolice Osijeka, imam 40 g. Već dugo pratim ovaj forum i stvarno je dobar, pa se konačno odlučih i učlaniti.

Goran Lukić, Obrenovac, kuvam vodu i pravim struju na TENT-u, a pored toga gajim lešnike i šljive u Zvečkoj kod Obrenovca. Spremam se za penziju, jer me "ubiše u pojam" oni iz raznih penzionih osiguranja ...

Pozdrav svima. Nisam neki poljoprivrednik ali sam elektrotehničar; na ovom forumu tražim neke podatke vezane za radne sate traktora. To mi je potrebno za završni rad. Svakome se zahvaljujem na pomoći.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh