Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav! Ja sam Marin iz Backog Brega, sa severa Backe,imam 27 godina i raim autoelektriku!

Zdravo narode leskarski !
Pancevac sa dva hektara leske - tonda u zbunu stara desetak godina.
Centor

Veliki pozdrav SVIMA! Ja sam iz NS, zelim se baviti uzgojem pečuraka ali imam interesovanja iz više oblasti koje sam video na vašem forumu!

Zovem se Nenad. Zivim i radim u Aleksincu. Bavim se izradom kaveza za kunice. Takodje se bavim i odgajanjem panonskih kunica.

Poslednja izmena:
Pozdrav svim clanovima,sajt je odlican.Inace ja sam Milan Jovanovic iz Mrcajevaca a bavim sa svim i svacim.

Pozdrav svima ljudi, ja sam Dusan, zivim u Surduku kod Stare Pazove. Bavim se poljoprivredom i radim oko 120 kj zemlje. nasao sam mnogo korisnih informacija na ovom forumu i odlucio da postanem clan. mozda cu i ja moci da pomognem nekom :)

Поздрав свима! Пишем вам из околине Јагодине, примарно се бавим другом делатношћу, али пољопривреда: козе, пчеле, повртарство ...; је доста присутна у мом животу као изузетно пријатна секундарна делатност. Толико за сада.

Pozdrav radni narode...Ja sam iz BiH ... nastojim da prezivim uz pomoć nekih 5 krava ... i interesira me sve u vezi s poljoprivredom a posebno u vezi stočarstva...imam 30 god. i niko iz moje familije do sad se nije bavio stočarstvom...kod mene se ta ideja rodila i sad je treba ljuljati i ninati...:D

pozdrav ja sam bozidar majstorovic iz brckog (bih),imam zetora 5911 i MF 3060,i bavim se poljoprivredom i uzgojem tovnih junadi

Ja sam Ranko iz Banja Luke,imam 39 godina.Poljoprivredom sa bavim kao dopunskim poslom.Imam nekoliko krmaca prasilica i nesto ovaca.Inace uzgajam rasnu perad vec 15 godina.Pozdrav svim članovima foruma.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh