Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro došla Ksenija :ppozdrav: valda ćeš pronaći nešto za tvoja interesovanja :osmeh:

zovem se fiser robert,iz beceja sam ,i zelim da drzim koke nosilje 240 kom svakih 6 meseci, interesuju me sanitarni i veterinarski uslovi da bih mogao da prodajem jaja raznim radnjama

Pozdrav Svima! Zovem se Dragan, inace uskoro pocinjem da se bavim ovcarstvom iskljucivo rase il de france. Inace sam rodom iz okoline Valjeva a trenutno zivim i radim u Austriji. Pozdrav svim clanovima foruma.

Pozdrav i od mene,bavim se dopunski voćarstvom, uzgajam kajsiju i trešnju.Od kajsija imam Roxsanu,a od trešanja mešano.Inače sam iz Grocke,a polako počinjem da se zanimam i sa kunićima,onako iz hobija.

Dobro jutro!

Petar iz Kikinde.

Kako sam nedavno završio poljoprivredni fakultet želim da proširim znanja iz oblasti obnovljivih izvora energije.
Posebno me zanima sektor biomase kao po meni za sada jedini realni izvor u Srbiji ( za koje ne treba ogromno ulaganje, a ima ga na pretek).

Znam da ću ovde pronaći kvalitetne odgovore, a tiču se prakse. Teorija je dobra, ali praksa.......

Veliki pozdrav!!!!!!!

Ja se želim baviti proiuzvodnjom bijelog luka jer kako vidim u svim ovim našim državicama bivše SFRJ ima veliki nedostatak tog proizvoda na tržištu

SYSTEM Line

Pozdrav svim posetiocima foruma.

Zovem se Zolt Sabo, vlasnik sam firme SYSTEM Line doo iz Subotice, koja se bavi uvozom
kompletne opreme za govedarstvo, svinjarstvo i veterinarstvo.

Kako vidim ima potrebe za savete oko gore navedenih, pa se nadam da cu Vam biti u korist.

Pozdrav

Pozdrav svim korisnicima ovog foruma. Ja sam Žarko iz Jagodine. Nadam se da ćemo se lepo družiti i da ćemo jedni drugima davati korisne savete.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh