Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav svim clanovima foruma! Zovem se Nikola Stojkovic , zivim u Kovinu radim oko 10 hektara zemlje sa traktorom Zetor 5911. Sajt je odlican, a najvise mi se svidja solidarnost clanova i spremnost da nesebicno podele svaku korisnu informaciju i da daju dobronameran savet .
Pozdrav svima! Zovem se Petar Maricic, zivim u Beogradu kao web administrator/dizajner. Imam zelju da radim nesto za sebe, pa razmisljam o gajenju pecuraka, sto apsolutno nema veze sa mojom strukom ali covek ne sme da se plasi novina i izazova.
Pozdrav svima!!
Zovem se Slobodan a zovu me Boban i iz Beograda sam , bavim se ugostiteljstvom, a zelja mi je da pocnem da se bavim zemljoradnjom i nadam se da cu u tome i uspeti.
Dobar dan. Zovem se Ivana . Od marta meseca obradjujem 10ha zemlje u okolini Smedereva. Pocetnik sam u ovom poslu koji je vodio moj otac. Bavim se proizvodnjom kukuruza.
Dobro veče,sigurno je već kasno ali se nadam da nekoga ima na forumu.zovem se Ksenija,novopečeni sam ali veoma ponosni stanovnik jednog divnog sela u Banatu i vaša će mi pomoć biti preko potrebna