Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro došla-šao lolita :ppozdrav: Mogli ste nam se lepo predstaviti,ko ste,čime se bavite i još ponešto....neznamo čak ni kojeg ste pola,a kamoli šta drugo? Ponovite,ili dopunite još toga o sebi :osmeh:

Pozdrav svim na forumu.Zovem se Rade.Iz Novog Sada sam.Forum me interesuje radi izmena informacija i iskustava sa ostalim forumašima koji se bave poljoprivredom ili nekom delatnošću koja je vezana za procese u poljoprivredi.Radim u firmi koja je specijalizovana za merenje i kontrolu vlage, zapremine, temperature i ostalih parametara bitnih za odvijanje procesa u poljoprivredi,industriji, farmaciji,...

pozdrav svima posto sam novi necu puno da davim zeleobi da se pridruzim buducim kolegama posto sam tek kupio zemlju i planiram dazasadim nekih 1000stabala lesnika pa ako ima neko ko bi mogao malo pomoci ,prihvatam svaki savet

inace radim u firmi koja se bavi reciklazom praznih ketridza (odnosno kaseta za stampace) da pojasnim pa ako nekom treba savet tu sam.

Pozz Narode

Dolazim iz BiH bavim se poljo privredom i bravariom.
Volim Traktore i prckati oko mehanike traktorske.
Imam Novu Rakovicu 64 i imt 539 i jos neki prikljucaka
itd

Pozdrav svima. Dolazim iz zrenanina,ne bavim se poljoprivredom al imam nekih dodirnih tacaka sa mehanizacijom (kombajn,traktor)
Dosta korisnih stvari sam procitao i pronasao pa eto,aj da se registrujem.

zovem se ljubisa imam 40 godina imam 10romanov ovaca par alpskih koza zasad hobi nadam se profesionalno.ovce vode oreklo od Boska pilica, han pijeska ovnic od Slavise NJegica .

Pozdrav ja sam Miroslav iz Banatskog Karadjordjeva. imam 26 godina,u zadnjih par godina se intenzivnije bavim poljoprivredom,pa rekoh da se registrujem na ovaj zanimljiv forum.

zdravo ja sam iz Užica i bavim se uglavnom secom drva za ogrev a pomalo i poljoprivredom

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh