Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svim forumasima ja se zovem Nesa iz leskovac sam bavim se poljoprivredom posedujem 10 hektara zemlje uz to cuvam i 11 muznih krava

dobar dan ja sam zoran bavim se kunicarstvom,i zanimaju me savjeti strucnjaka,kao naprimer zanima me,hranima zeceve sa granulama i jecmom i zecice mi neostaju skotne,i zanima me jeli utice hrana na njihovu plodnost,naprimjer jecam!!

Zdravo,
Ja sam Sanja iz Kruševca. Sviđa mi se forum, jer iz vaših iskustava može mnogo toga da se nauči. Ovde sam da naučim nešto novo, a i da postavim po neko pitanje.
Pozdrav svim članovima foruma.

Pozdrav....
Dejan iz Panceva,38 god. Radim i zivim u Pancevu...preduzetnik sam....Ali polako dolazim do zakljucka da u gradu nema mnogo zivota...kupio sam nekih 30-ak koka nosilja..narucio kaveza za jos 30...u planu mi je da nadjem neku kucicu sa 20-ak ara placa u okolini blizoj i registrujem gazdinstvo....nemam bas najbolji stomak za stocarstvo..ali bolje i to nego prazan stomak :osmeh:...

Pozdrav.Novi sam clan pa eto da se ukratko i predstavim..Zovem se Senada,zivim u Sanskom Mostu.Bavim se poljoprivredom(pocetnik sam),tacnije plastenicka proizvodnja povrca...toliko za pocetak..

Veliki pozdrav iz Panceva.Ja sam Zoran i veliko mi je zadovoljsto sto cu moci da razmenim i steknem nova iskustva iz ove oblasti, bavim poljoprivredom.

Pozdravljam sve nove clanove sa zeljom da na ovom forumu pronadju ono sto ih interesuje a ne sumnjam da ce to naci samo ako udu pazljivo citali vec napisano i ono sto ce se napisati:ppozdrav::cao:

Pozdrav
Ja sam Branislav iz Sremske Mitrovice bavim se poljoprivredom, a ovu stranicu pratim vec duze vreme. Danas sam se registrovao da bi mogao ucestvovati u diskusijama i razmeni iskustava.

pozdrav svima, ja sam Nenad iz Jagodine. bavim se pretezno prodajom voca i povrca a od skoro i proizvodnjom povrca.

Pozdrav Zovem se Igor i kako mi nick kaze mladi sam coban nadam se da cu dosta nauciti odavde a nadam se da cu i ja biti malo od koristi!!!!!!

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh