Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svim clanovima foruma, zovem se Zivko i iz Sombora, a sto se tice poljoprivrede imam samo interesovanja za neke oblasti.......

Dobro došao Živko :ppozdrav: ovde ima za svakog ponešto,pa valda ćeš i ti za sebe pronaći šta te zanima :osmeh:

Pozdrav svima!
Ja sam Radislav Batinic,iz Bilece(Hercegovina,RS),amaterski se bavim stocarstvom(uzgoj ovaca),i ratarstvom.Zelim da razmjenom iskustava steknem nova saznanja iz ovih oblasti,kako bi poboljsao proizvodnju i uzgoj i podigao na veci nivo.

Dobardan,ja sam Dragana iz banatskog Novog Sela,ne bavim se jos poljoprivredom,al nameravamo sa muzem da pocnemo zasad vocnjaka.Vidim na na ovom forumu moze puno cega da se nauci,pa hajd' da se i mi pridruzimo!
U zdravlje svima

поздрав моје име је Живота Косор и бавим се спољопривреду од лета господњијег 1994 обитавам на Сејчански Трешњевац код горњијег бреза и држим кукурузе гршке и патлиджан
држим и неколко сементал крава музара и свинјце које незнам каке су али лјуди једу и имами масеј фергусона из седамдесдруге и пратећу механезацију
ово скупину људију ми нашо синовац радиша и убацијо ме већ дуље вријеме пратим скупину а одлучио сам да се и сам убацим
имами кућу сас двеју мокра чвора телевизор у боји и ВЦР рекордер са пратеће просорије и гостињску схобу која обувата шесетчетри метра у квадрати

E, ljudi,evo i mene kod vas. Inace, Aleksandar milojevic iz Panceva , bavim se proizvodnjom povrca u zatvorenom prostoru na povrsini od pedesetak ari i sa ambicijama o povecanju ove proizvodnje. pozdrav svima.

Pozdrav svima,
Ja sam Bane,dolazim iz Panceva,volim poljoprivredu i voleo bih da mi ona bude jedna od zanimanja.
Pomazem tati oko svega(kada nisam u skoli).Nemamo puno masina ni zemlje.:osmeh::ppozdrav::veseljak::::traktor::

Pozdrav za sve ja sam Dejan i iz Beceja sam i svidja mi se forim pa sam se prikljucio da nesto novo jos naucim od iskusnijih u povrtarstvu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh