Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozz svima ja sam dragan iz nisa i bavim se svime i svacime a najvise prevozom ali sad sam malo zainteresovan za berace kukuruza

predstavljam se

pozdrav svim forumasima, ja sam maximilian moguci buduci vikend poljoprivrednik iz Dolova :ppozdrav:

po drugi put!

star 31 godinu, ozenjen otac jednogodisnjeg deteta (naslednik), diplomirani inzenjer ali je salasarski gen ipak nesavladiv. Citav zivot provodim po njivama i salasima, volim zemlju. Najvise me intereuje ratarstvo i mehanizacija...pozdrav

Pozdrav svima! Ja sam Branko Jovanovic iz Malog Orasja opstina Smederevo. Najvise planiram da posecujem forum o jagodama posto je dosta dobar, a inace gajim tu kulturu i razmena misljenja sa sa ostalim clanovima dobro dodje!

Ja se zovem Marko Varmedja, zivim u selu Lacarak kod Sremske Mitrovice. Radim u elektro odrzavanju, a bavim se i poljoprivredom. Tovim oko 40 svinja i obradjujem priblizno 10 jutara zemlje.

Pozdrav svim ljubiteljima poljo info foruma,ja sam loko.zup dolazim iz malog slavonskog gradića Županja i odnedavno se bavim uzgojem kokoški pa bih volio pročitati kakav koristan savjet. Hvala na podršci!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh