Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav svim forumasima.zovem se Katarina iz Stare Pazove sam I interesuje me gajenje lekovitog bilja ali prvenstveno lavande. Zbog toga sam Iidosla na ovaj forum jer sam videla da ima dosta ljudi koji se time bave. Svako dobro.
pozz svima, zovem se Alexandar i pocicem iz Makedonija, Prespa...bavim se odgajanje jabuke, 20-30 tone kroz rekolte...kako i da e , zanima me vasih iskustva, kako stvare stoje oko ogdajanje jabuke i cene kod vas...nadam se da cemo imati obostrana ramjena informacija koja bih mogla biti od korist za svih nas...pozz jos jedan put...
Dobro jutro! Ja sam kafedžić Asim, Zenica, Bosna i Hercegovina. Konačno sam uspjeo nači vrlo kvalitetan forum zbog čega sam se i pridružio. Zanima me povrtlarstvo, uzgoj cvječa i malo žive ograde. Naravno sve to amaterski, na vikendici u busovaći. nadmoska visina 460 metara. Eto to je to za početak!
Cao ja sam zoran a zovu me komba
to ji je ostalo jos od mladosti inace zivim u velikom orasju i nemam bas bas nesto zemlje
imam IMT 539 a ovde sam dosao da vidim sta ostali misle o traktorima ( uopste ).
Veliki pozdrav svima...Ja sam Bosko iz Gospodjinaca,okolina Novog Sada....imam 27 godina,i bavim se poljoprivredom vec 7 godina,tj.tovom svinja...Konstantno citam onaj forum,i nalim potebne informacije u njeu,al evo i ja sam se konacno prikljucio i nadam se ucestvovacu u diskusijama,i nauciti nesto novo.......Cao Bosko