Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima zovem se darko ilicic iz vajske sam obradjujem oko 1000 jutara zemlje iskljucivo se bavim poljoprivredom. :)

Sta reci o sebi nego mucenik kao i svi ovde. Zavrsio gimnaziju, puko na fakultetu nadao se nesto od poljoprivrede ali i tu i tu je slabo. Zovem se Milance a zivim u jednom lepom selu blizu Velikog Gradista.

pozdrav ja sam milos iz smedereva...interesuje me koliko motorna testera husqvarna 136 moze da ima snage?pa bih hteo to da saznam hvala

pozdrav ja sam milos iz smedereva...interesuje me koliko motorna testera husqvarna 136 moze da ima snage?pa bih hteo to da saznam hvala
prvo dobrodosao zemljak,sto se tice testere imas na forumu poseban podforum koji tretira tu oblast i to forum/ostale oblasti/motorne testere,ali posto si nov evo podataka:
husqvarna je hobi masina snage 2,2 k.s.i sto se kaze bas za kucnu upotrebu,nista vise od toga,pozdrav!

Ja sam Aleksa iz sela Milive kod Despotovca u Resavskom kraju, imam 49 godina.
Bavim se poljoprivredom a prvenstveno vocarstvom,vinogradarstvom i povrtarstvom, inace sam Poljoprivredni tehnicar 5. stepen.
Zanimaju me sve teme iz oblasti poljoprivrede i etnologije.
Pozdrav...

Trstenik

Pozdrav svima. Marko iz Trstenika. Inace sam rodom iz Katrge, pored Mrcajevaca. Celo detinjstvo, tj. sve raspuste sam proveo u selu i zarazen slom.
Imam par hektara dedovine i Boze zdravlja, to ce ponovo da se obradjuje.

Dobro dosli novi clanovi,pozdrav starim.Ovaj forum je postao Juga u malom,izuzetno mi je drago da ljudi sa ovih prostora prepoznaju kvalitet i uzimaju clanstvo i aktivnost u ovom vrsnom forumu.Jos jednom,pozdrav za sve!

Svaka ti cast.Jel ti rade sva slova na tastaturi?Dobrodoslica svima koji su se propisno il bar priblizno predstavili.:ppozdrav:

Dbro jutro...Ja sam Diana...okolina St Pazove...pocela sam da se bavim uzgojom tovnih curki i koka nosilja...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh