Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan, ja sam Ivan iz Osijeka bavim se voćarstvom, imam 2 ha jabuka u drugoj godini rodnosti

Pozdrav svima ,zovem se Nebojša Kašic dipl.ing.poljoprivede, vlasnik sam farme ovaca rase Šarole iz Murgaša kod Uba zajedno sa Brankom Ivkovicem , prvi smo i najveci uvoznici ove rase pa bih se u buduce ukljucivao u diskusiju kad su u pitanju zanimljive teme.

zdravo svima zovem Zeljko zivim u okolini Jagodine,bavim se poljoprivredom,tj.proizvodnjom kukuruza i psenice.

Kazete treba se predstaviti. Ako je takav kucni red,treba ga postovati.Ja sam Srdjan iz S.Palanke,bavim se amaterski,na malim povrsinama proizvodnjom voca iskljucivo za potrebe mog domacinstva.Forum je nacin da se razmene iskustva i ne treba dozvoliti da se u 21-vom veku ucimo na svojim greskama. Pozdrav

Pozdrav svima!
Ja sam Ivan, iz Niša sam. Do sada se nisam bavio poslovima koje obrađuje ovaj sajt. Razmišljam o bavljenju voćarstvom, tako da za sada još uvek "lutam", ali se iskreno nadam da će ovde biti nečeg interesantnog.
Inače, sajt pruža dosta informacija i ima dosta razrađenih tema...

Pozdrav svima, ja sam Tanja iz okoline Subotice... Agroekonomista, imam 27. godina.... Zaposlena u privatnom silosu..

Veliko postovanje svima,ja sam Emir Huseinovic iz Brodareva koje pokriva opsina Prijepolje na granici sa Crnom Gorom.Moj otac je clan udruzenja vocara Polimlje.A ja po malo ocim o poljoprivredi pa sam primjetio da ovdje mogu dobiti dosta dobrih savjeta i odgovora.Imam,malinjak,borovnice,sljive,jabuke,kruse tako da valjda se trudim biti poljoprivrednik.

Pozdrav za drustvo na forumu. Ja sam Mihajilo Peric i trenutno sam student DIF a. Moji se u okolini Mladenovca bave svinjarstvom i uglavnom prodaju prasice za pecenjare. To je sada jedino isplativo u svinjarstvu.

Pozdrav svima. Ja sam Rajko iz Novog Sada. Dipl. ing. poljoprivrede sam, a poljoprivredom se bavim od malena na porodicnom imanju. Razmenu iskustava i misljenja smatram jako korisnim pa se zato prijavljujem na forum.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh