Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima, moje ime je Goran Sugic i urednik sam zvanicnog sajta kragujevackog Sumadija sajma (www.sumadijasajam.rs). Poljoprivredni sajam je jedna od najvecih i najvaznijih manifestacija u nasem kalendaru pa je clanstvo na ovakvom jednom forumu sasvim logican marketinski potez, ali i nacin da se upoznamo sa ljudima kooje ova oblast zanima, ostvarimo kontakte, eventualnu saradnju ili budemo posrednici sa klijentima Sumadija sajma.

Здраво свима зовем се Горан живим у селу Горња Оруглица код Лесковца и бавим се углавном малинарством имам и око 30 ари рибизле и још од свега по мало :cool:

pozdrav svima:osmeh: mi obradjujemo zemlju oko pedesetak hektara,sajt je zanimljiv pa bi smo i mi malo da komentarisemo!:ppozdrav:

Bog ja sam Adam Ugarković iz Slavonskog Broda nebavim se ničim još sam uvijek učenik registriro sam se na ovaj forum zato što ja ko obožavam IMT 539!!!

Pozdrav svima, ja sam Mico iz Bajine Baste i bavim se proizvodnjom malina, kupina i sljiva. Ovde sam da bih razmenjivao informacije i naravno naucio sto god!

Ја сам Милутин из Прањана, дипл.инг.маш. и бавим се из љубави узгојем Сјеничке праменке, тренутно градим нову шталу за 60 оваца. Велики поздрав свим форумашима....

Pozdrav svima.Zovem se dragan ,iz svilajnca sam radim poljoprivredu i malo se bavim vocarstvom

Ćao! Ja sam devojkaizgrada i našla sam vas tako što sam u google ukucala "Lycium barbarum". Mene zanima organska hrana i zdrav život uopšte i zato sam ovde.

:ppozdrav:

Duže nam ostala na ovaj forum. Odmah se čovek seti onu pesmu Devojka iz grada od M. I., a pogotovu zadnje reči pesme.

Veliki pozdrav svima na forumu,ja sam Jovan Zebeljan iz Perleza,elektrotehnicar po struci,imam 24 godine.Trenutno se iskljucivo bavim poljoprivredom,posto sam se prethodno oprobao u nekoliko firmi naravno neuspesno(ili firma ode u stecaj ili prestanu da placaju)tako da mi je dosta te avanture.Obradjujem desetak lanaca zemlje,za sta imam pratecu mehanizaciju,drzim nekoliko krava i junadi i guram nekako.Trenutno bacam akcenat na stocarstvo posto kod nas do zemlje ne mozes doci ni sudskim postupkom.Kao sto sam rekao ide polako ali se nadam da ce uz dobre savete i iskustva ljudi sa foruma biti i lakse.Jos jednom pozdrav!

Pozdrav svima na forumu. Ja sam Dragan iz Budjanovaca sam, selo kod Rume. Poceo sam da se bavim poljoprivredom pre nekih 10-15 godina pa sam napustio trazeci negde malo bolju zaradu. Medjuti sam sada odlucio da se vrati poljoprivredi i da pocnem uzgajati koke nosilje a kasnije, ako da Bog i tovnim pilicima. Razmisljam da je bolje kod kuce raditi sa minimalnom zaradom nego raditi za "gazde" sa nikakvom!

Nadam se da cu moci nekom dati koji savet i da cu dosta nauciti od vas i lepo se druziti.

Dobro dosao.Ko jos nije cuo za Budjanovce.Znaju za njih i u Nju Meksiku.Stelt vidjeni.:ppozdrav:Dobro nam dosao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh