Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajd opet, sto je sigurno sigurno, Milos Djordjevic zvani Brada, 34 godine iz Zemuna, trenutno u fazi preseljenja u Veliku Mostanicu, na dedovinu, nekih 20 ha, malo stoke, plastenici, ma od svega pomalo, pa se nadam da ce Poljoinfo i dalje imati najbolje informacije i savete i kad sa ADSL-a predjem na dial-up :haha:. Ps ovo predstavljanje ako je ono u martu izbrisano ili izgubljeno

Zovem se Dragan Sainovic i zivim u jednom selu kod Obrenovca,bavim se poljoprivredom i hobi mi je ukrasna zivina....

pozdrav,zovem se dragan i zivim u kikindi.bavim se po malo poljoprivredom pa bi malo da vidim sta ima novo...

Pozdrav svim forumasima,
ja sam Dejan ii iz Zrenjanina sam, imam 28 godina i u poslednje vreme sve vise interesovanja za poljoprivredu.

forum je odlican , skoro sam slucajno naleteo na Vas i iznenadio se koliko kvalitetnih tema i iskusnih ljudi ovde ima , spremnih da pomognu!

svaka cast , samo tako nastavite

poz :ppozdrav:

Dobro dosla koleginice.Isto zelim i ostalima.
PS urednici ce ti praviti problem,Dalmacija je sirok geografski pojam.De to ispravi.

Pozdrav svima na forumu, ja sam Dragan iz Crnjelova kod Bijeljine, studiram i sa roditeljima se bavim poljoprivredom i hortikulturom

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh