Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav dragi forumasi...

Nisam vest govornik ali pokusacu da se predstavim u kratkim crtama.Ja sam Miroslav Jelenic,rodjen na Ubu.Inace Ub je poznat po mnogo cemu ali Ja bi u prvi plan stavio Dzajica i bracu Savic...
Sirok spektar interesovanja doveo me je na ovaj forum.Bavim se gradjevinom sto moram priznati i nema nekih zajednckih spona sa temama ovog foruma.Uskoro planiram pa pocnem da tovim pilice pa cu vam verovatno dosaditi sa brojnim pitanjima.Takodje se nadam da cu naici na vase razumevanje,pomoc i saradnju...Mislim da ljudi treba da se udruzuju da bi se osigurali u svakom pogledu...E bas sam se ukratko predstavio :osmeh:

Pozdrav dolazim iz Prijedora, kao bavim se ovčarstvom nekoliko godina više je to hobi neko prava proizvodnja, za razliku od gospode koja objavljuju na ovom forumu. Fakat se od vas može mnogo naučiti.

Pozdrav ! Ja sam Srboljub Serbo iz Trstenika. Moje interesovanje o poljoprivredi i sve sto je vezano po pitanju zemlje me je od nedavno dovelo do vas tako da ce mi biti zadovoljstvo da se druzimo.

Dobar dan radni narode. Planiram da se bacim na proizvodnju borovnica i aronije, a dok se ne steknu uslovi trgujem voćem i povrćem.

Dobar dan svima! Moje ime je Vladan i direktor sam Liberagros d.o.o. iz Uzica. Nasa delatnost je uzgoj zivine.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh