Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam zoran iz BiH, interesuje me voćarstvo i gljivarstvo

pozdrav svima. živim u sverozapadnom delu hrvatske. u mirovini sam. bavim se ratarstvom( kukuruz pšenica), te obavljam usluge s svojim strojevima.

Već sam dugo na forumu, ali nikako da se predstavim jer...Ja sam agroekonomista iz Vršca i osnovne podatke sam stavio na profil...Pozdrav svima

. Živim u jednom ne tako malom Vojvođanskom selu- Čurug, i obrađujem oko 300 jutara sa sledećom mehanizacijom:

Traktori:
John Deere 6930- 163 KS,2011 godište
John Deere 6610- 120 KS,2003 godište
MTZ Belarus 952- 95 KS, 2007 godište
Torpedo 7506- 75 KS, neznam koje je godište
IMT 560- 60 KS, Takođe neznam koje godište

Kombajni:

Deutz Fahr 4060H- 2001 godište
Zmaj 142- mislim da je 1987 godište.

Ako treba biće slike.

Pozdrav svima,

bavim se uglavnom ratarstvom, obradjujem oko 100 kj zemlje. Kultere koje sejem su kukuruz, suncokret i psenica. Imam John Deer-a 4630, IMT 577, malog ursuza i kombajn Djuro Djakovic i svu pratecu mehanizaciju.

Stojan!

Poslednja izmena:
Pozdrav ja sam Pera.
Zivim i radim u Novom Sadu u privatnoj firmi "VGP" koja prodaje traktore marke HATTAT.
Za sve dodatne informacije molim dami se slobodno obratite:

Pozdrav za sve forumase. Sledece godine planiram u oktobru da pocnem sa zasadjivanjem 7ha visanja. Nadam se da cu ovde pronaci dosta informacija koje bi mi pomogle u formiranju i odrzavanju vocnjaka.

pozdrav svima...imam 24 godine,veterinarski tehnicar sam po struci,i radim u jednoj privatnoj vet. stanici u okolini Sombora...

Pozdrav.Iz Ilijaša sam,obrađujem 1,5 hektar zemlje,od mehanizacije koristim 539 .Ovo mi je dopunska djelatnost,inace sam ekonomista,radim u p.upravi.

Pozdrav sima! Ja sam iz Macve,selo Klenje i bavim se stocarstvom,ratarstvom a u poslednje vreme sve vise i vocarstvom! Zanimaju me iskustva drugih "KOLEGA",masine i dr. Jos jednom pozdrav svima!

Zdravo svima zovem se dejan arsenijevic bavim se proizvodnjom i prodajom poljoprivrednih masina vezane za vocarstvo zivim i radim u italiji...

pozdrav svima,poceo sam da se bavim poljoprivredom ,inace sam iz Kikinde i po zanimanju automehanicar

Pozdrav svima, veoma mi se svideo ovaj forum...od skoro se interesujem za poljoprivredu i poceli smo time da se bavimo, zivim u Dobrici, inace sam na zavrsnoj godini arhitektonskog fakulteta u Beogradu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh