Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
bavim se uglavnom ratarstvom, obradjujem oko 100 kj zemlje. Kultere koje sejem su kukuruz, suncokret i psenica. Imam John Deer-a 4630, IMT 577, malog ursuza i kombajn Djuro Djakovic i svu pratecu mehanizaciju.
Pozdrav ja sam Pera.
Zivim i radim u Novom Sadu u privatnoj firmi "VGP" koja prodaje traktore marke HATTAT.
Za sve dodatne informacije molim dami se slobodno obratite:
Pozdrav za sve forumase. Sledece godine planiram u oktobru da pocnem sa zasadjivanjem 7ha visanja. Nadam se da cu ovde pronaci dosta informacija koje bi mi pomogle u formiranju i odrzavanju vocnjaka.
Pozdrav sima! Ja sam iz Macve,selo Klenje i bavim se stocarstvom,ratarstvom a u poslednje vreme sve vise i vocarstvom! Zanimaju me iskustva drugih "KOLEGA",masine i dr. Jos jednom pozdrav svima!
Pozdrav svima, veoma mi se svideo ovaj forum...od skoro se interesujem za poljoprivredu i poceli smo time da se bavimo, zivim u Dobrici, inace sam na zavrsnoj godini arhitektonskog fakulteta u Beogradu...