Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kiti :svinja:-ce i... Ne verujem da on to istinski, to je onako pesnički rečeno - boli čoveka duša, pa kaže i što ne misli ::vino::::vino::

Ništa nisam mislio zlonamerno. Nadam se da razmišljaš pozitivno valjda me zato i pozitivno razumeš, nemoj samo kao ovi Vojvođani oni bi da se svađaju i da prete kao da smo mi sa foruma krivi što je pšenica jeftina.
A što se tiče pesme prokleto je dobra, nekad sam i ja voleo devojku iz grada pa je pobegla od mene zato što se bavim poljoprivredom sad je razumem.

Ja sam Nikola iz Kragujeca novi clan na forumu. 4. sam godina 1. kragujevacke gimnazije, posle srednje skole nameravam da upisem poljoprivredu. iako sam iz grada od malih nogu sam provodio dosta vremena u selu stoga volim selo i poljoprivredu. Jako volim da upravljam mehanizacijom dedinom mehanizacijom :D umem da upravljam traktorom da orem da prskam da vozim prikolicu jedino sto do sada nisam probao to je da vrsem iako moj deda poseduje i kombajn :)

Pozdrav svima!
Ja sam Dejan, ing. elektrotehnike. Poljoprivredom (čitaj svaštarenje) se bavim iz hobija (u poslednje vreme nažalost sve manje, pošto mi posao ne dozvoljava).
Na forum sam slučajno naleteo, i bez obzira što neću biti originalan, ne mogu da propustim da napišem da je forum odličan... jednom rečju sve pohvale.

Dobar dan svima,da se ne ponavljam,odlican forum-pratim ga vec godinu dana,pa da se registrujem i ja.Goran,Majilovac-izmedju Pozarevca i Velikog Gradista.Pozdrav za ljude iz moje okoline koji masovno prate rad ovog foruma.

Pozdrav svima ja sam Vlada iz Zablja,diplomirani inženjer poljoprivrede,bavim se intenzivnom biljnom proizvodnjom i jedva čekam da učestvujem u diskusijama

Pozdrav svima!
Ja sam Violeta,i zivim u okolini Beograda. Bavim se od skora poljoprivredom, sa suprugom i majkom. Imam nekoliko hektara,i mnogo pitanja.. Vec dugo nalazim odgovore na ovom forumu,pa sam odlucila da Vam se pridruzim..

Pozdrav, ja sam Zoran iz Pozarevca, ne bavim se poljoprivredom, ali imam malo parce zemlje (manje od jednog hektara) gde cisto za moju dusu imam nesto voca i vinove loze. Trenutno mi je to jedini izlaz da pobegnem na par sati iz svakodnevne ludnice.

Zdravo svima, moje ime je Ivan, zivim u Vladimirovcu, iza Panceva. Student sam 5. godine Fakulteta Veterinarske medicine, u Beogradu. U mojoj porodici se bavimo poljoprivredom, sto je i razlog mog uclanjenja na ovaj fantasticni forum. :osmeh:

pozzz drugari ja sam iz Vrbasa josh uvek se ne bavim poljoprivredom ali me to cheka u buducnosti pa chisto da budem utoku.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh