Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozdrav svim forumasima !!! ja sam Ivan zivim u NOVOM SADU ! interesu je me vocarstvo tj,de nema sljive nema ni rakije :bravo::ppozdrav:

Pozdrav za sve nove i stare članove.

Zašto u ovoj temi piše da ima još jedna strana, a kad kliknem ponovo mi se pojavi ova ista strana?

Zdravo svima! Ja sam Viktor iz Uzdina,34 godine,radnik obezbedjenja a takodje radim malo i poljoprivredu(oko 40 jutara)...ratarstvo sam počeo ozbiljnije da shvatam pre oko 10-tak godina i mislim da još ima puno stvari koje treba da naučim i da saznam...na ovom forumu sam puno korisnih mišljenja i saveta čuo i na kraju odlučih da se i ja učlanim...još jednom veliki pozdrav svima!

Veliki pozdrav svima! Zovem se Zoran i iz Kuršumlije sam. Zaunteresovan sam za proizvodnju jagodicastog voca pa iz tog razloga sam na pravom mestu.

pozdrav svim modelatorima i forumasima.
zovem se Dragan Djuknic iz Belanovice sam. bavim se poljoprivredom kao dodatnom delatnoscu

Dobar dan svima.Ja sam Viki iz Bele Crkve.Pomalo se bavim pčelarstvom,malo iz hobija a malo radi zarade.Spajam lepo i korisno.

Veliki pozdrav,ja sam Draženko i Busovače malog gradića u srednjoj bosni, bavim se malinarstvom četiri godine i kad vidim kako vi to radite vidim da sam ja stvarno početnik

Zdravo Svima na foruimu
Zovem se Nadiri Iriskic
Zivim u Bosni
Grad Teslic
i zaitteresivan sa ovcarvtvo
tako za sad za sad kupim samo informacije koje su veoma korisne

Pozdrav svima. Ja sam Grazia iz zrenjanina, sasvim slucajno zavrsila u poljoprivredi pa sad radim kao komercijalista u poljo apoteci, ali volim poljoprivredu i pratim sve sta se desava.
Volim i vocarstvo ali ipak naj vise ratarstvo. Citam ova vasa iskustva i mogu vam reci da sam dosta toga naucila od vas, a to su neke stvari koje nemaju u knjigama...praksa.
Majka jednog maloletnog deteta :osmeh:.

P.S. Ovo je najduze sto mi je palo na pamet :osmeh:

Dobro došla Grazia :ppozdrav: ovde ćeš naći sve što te zanima :haha: lepo druženje na forumu :osmeh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh