Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima. Ja sam Milorad Vukotic iz Novog Sada i bavim se povrtarstvom i ovcarstvom. :)

Pozdrav svima na ovom izuzetnom i dobrom forumu koji me je odusevio. Ja Sam Dragan iz Odzaka, pocinjem da se bavim poljoprivredom,amater sam u tome. Ovde sam dosta toga procitao,dosta ucim i informisem se. Toliko za pocetak.
Pozdrav svima...!!!!:ppozdrav:

Jel ti imas mozda vise od 100 poruka sto primljenih sto poslatih. Ako ih imas pobrisi to malo.

Ja sam Dario iz Prijedora,RS. Nemam pojma o poljoprivredi, a zemlju sada imam. Planiram da zasadim voće i da baštu koju imam ove godine prvi put unaprijedim.

Bavio sam se i tovom junadi imao sam tov do 12 komada,imao sam 12 komada original vitemberg ovce uvoz iz Nemacke,pravio sam sir do 100kg nedeljno od nekih 6 do 8 krava.sve je to utopija a sta ce na dalje biti videcemo..

Pozdrav svima,Vladimir iz Nadalja, student prava i poljoprivrednik uz tatu, registrovao sam se jer sajt je veoma koristan i ima dosta informacija.

Pozdrav svima , moje ime je Bojan Jovic , iz Kovina , bavim se poljoprivredom (iskljucivo ratarstvom) .......

zdravo, pozdrav svima ja sam Aleksandar, sa Kosova i Metohije sam, kod nas poljoprivreda nije toliko sirokog pojma kao u vojvodini ali radimo trudimo se koliko mozemo da bar par hektara obradjujemo itd, uglavnom ratarstvo i stocarstvo pa i vocarstava po malo itd... uclanio sam se na ovaj forum jer su mi potrebne mnoge informacije o poljo mehanizaciji poljoprivredi itd, a nadam se da cu i ja da doprinesem nekom poboljsanju nekom clanu u istom...pozdrav svima ...

Pozdrav i dobrodoslica svim novim clanovima uz poseban veliki pozdrav clanovima sa juga nase zemlje- Kosova i Metohije! :ppozdrav:

Pozdrav svima

ja sam Andrej iz okoline Murske Sobote i hoby poljoprivrednik sa malo zemlje, bavim se sa kombajnom Zmaj 780.rpm g.1974.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh