Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se zovem Klaudija i dolazim iz Doboja (BiH) tek pocinjem da se bavim pomalo sa svim i svacim montirala sam jedan plastenik i pocinjem pomalo prpreme za uzgoj konkretno male kolicine jagode i to vertikalno,pa mi je potrebna svaka kako strucna,tako i tehnicka pomoc.

pozdrav svima, ja sam Mihajlo iz Umke, imam 21 god. bio sam konobar, radio sam u menjacnici, i neke lakse fizicke poslove i dosao na zakljucak da d svega toga nema leba, pa sam resio da pokusam sa kunicima i cincilama, sve to planiram na sledece prolece, ovo mi je kao neki pohod na informacije a mislim da ovde ima dobrih informacija

Pozdrav svima na ovom forumu, ja sam Velibor Jarić iz Mrkonjić-Grada.
U manjoj mjeri se bavim voćarstvom, imam voćnjak od 18 duluma pod šljivom.
A planiram da zasadim lijesku.

Pozdrav za sve forumase. Zivim u Spuzu, Danilovgrad, Crna Gora. Sa muzem imam farmu krava holstajn frizijske rase oko 30 komada i trideset podmladka.Radim ovaj posao vec 20 godina

Zdravo svima, ja sam Aleksandar iz Cacka i nov sam u ovom sportu tj. tek pocinjem sa treninzima. Koliko mogu da primetim ovde ima dosta ikusnih vocara pa se nadam da cu i ja pokupiti malo znanja i naravno pretociti to u praksu.:ppozdrav:

Pozdrav za sve forumase. Doslo vreme da se i ja kao podmladak familije u ime mojih roditelja pojavim na forumu.:osmeh: Iz Velebita kod Kanjize smo. Bavimo se ratarstvom i stocarstvom.

Poslednja izmena:
Pa evo ukratko da se predstavim.Ja sam iz Mladenovca i interesuju me kunici pre svega,na zalost u okolini ima jako malo rasnih kunica a o nekim udruzenjima da i ne govorim.

Opasno sam se naljutio kada su batinali seljake i resio da se, posle 9 godina, pomovo aktiviram u `Vilametu`, mada sam uvek bio tu negde.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh