Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav, iz Beograda sam ali imam nešto zemlje u okolini Zrenjanina, sa voćem. Vikend-paor za sada. Interesuje me uzgoj raznog povrća i voća.

Pozdrav iz Topličkog kraja. Imam oko 400 stabala pod šljivom (stenlej) za sada. Interesuju me investicije u stočarstvo ("mlekarstvo"), diskusije, saveti, teme.. inače sam ekonomista.:osmeh:

Pozdrav

Ja sam Sinisa iz Kovilja kod Novog Sada. Bavim se poljoprivredom. Osnovna delatnost mi je povrtarstvo (semenska proizvodnja) a bavim se, takodje i stocarstvom.

Pozdrav svim farmerima !
Naime, na jesen sadimo nekih 2ha sljive. Ovde smo da bi prosirili vidike, po malo koristiti iskustvo drugih, i ako mozemo pomoci svojim konsultcijama.
Ziveli!

dobro dosli svi novi clanovi a i starim dobro zdravlje na prvmom mestu pa sve ostalo bice svega mogu vam da nam mogu pozavideti i mnogo naprednije zemlje po poseti foruma , znam iz iskustva jer se krecem po najaktivnijim forumima istog sadrzaja u vise oko 10 zemalja ii nas forum je na zavidnom nivou tako da ima za svakog po netsto

Svaka čast.Ovako detaljno predstavljanje odavno nije pročitano na forumu.Ko ste,šta ste,odakle ste,čime se bavite? :cao:

Pozdrav svima, slobodan iz Malog Izvora kod Zajecara. Bavim se organskom poljoprivredom, pretezno ratarstvo.

Zdravo!Ja sam Zlatibor iz Jagodine,zavrsio sam srednju poljoprivrednu skolu u Rekovcu,poljoprivredni tehnicar ogled.
I da odmah ovde postavim pitanje:Kada ce moci poljoprivredni tehnicari da imaju pravo da prodaju hemiju u poljoprivrednoj apoteci, cuo sam da ce biti nekih ispita za to?Hvala

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh