Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozdrav svima na forumu najbolji ste zovem se velimir iz hrvatske ste bavim se mehanikom i nešto malo poljoprivrede

Pozdrav svima,
ja sam Milan iz Leskovca, inace student. Imam u planu da naredne godine zasadim neki voćnjak pa rekoh da prikupim koju informaciju..:D

Moje ime je Rajko Lazić. Radim u kompaniji Nutrileaders iz Novog Sada na poziciji savetnika za prihranu voća i vinove loze.

Dobar dan. Ime mi je Aleksandar Milosavljevic. Zivim u Strpcu, na Kosovu I Metohiji, na obroncima Sar-Planine. Bavim se uzgojem maline. Posedujem jednu malecku hladnjacu u kojoj zdravlje boze nameravam da cuvam svoju malinu neko vreme a u cilju dobijanja bolje cene. Pozdrav.

Gospodine Teo25 nemojte tako opširno da se predstavljate.Evo nikad da pročitam vaš post i podatke o vama.Ni ko ste ni šta ste ni odakle ste.

Ja sam Milan Filipović, pozdravljam sve čalnove.Želim da dam potrebne informnacije o destilaciji i ekstrakciji lekovitog i aromatičnog bilja...

Здраво свима. Ја сам Стеван Јовановић, просветни радник из Београда. Имам супругу и сина. Планирамо да купимо имање у околини Аранђеловца или Тополе. Надамо се да смо већ пред склапањем договора са једним продавцем. Остало је да се испита земљиште и вода на имању, па ако Бог благослови, да се и ми активирамо у пољопривреди. Разматрамо могућност подизања плантаже боровница. Видећемо.

Срдачан поздрав свима.

Dobro došli svi novi članovi a stare pozdravljam
angry.gif

Pozdrav svima, ja sam Biljana iz Beograda, imam malo parče zemlje u okolini Barajeva i želela bih da se bavim organskom proizvodnjom, naročito lekovitog bilja, po mogućstvu lavande, ruzmarina, nane.

Pozdrav svima. Ja sam Nikola i bavim se uzgojem kupina i pravljenjem kupinovog vina u juznom Banatu

Zovem se Aleksandar iz Srpske Crnje sam.Inersujume kaliforniske gliste i ako neko moze da mi napise gde mogu da ih nabavim.Unapred hvala i pozdrav svima na forumu.

Pozdrav Duško Radosavljević po sili poljoprivrednik trenutno ali željan da sazna i nauči od onih koji rade a ne od onih koji samo pričaju

Pozdrav svima iz okoline Leskovca pa i Aleksinca. Svaka cast na sadrzaju ovog foruma, svasta nesto pametnog za procitati... A svidja mi se i sto ima dosta dobronamernih ljudi koji dele svoje savete.

Ja sam ne zaposleni otac i u nemogucnosti doci do pravog posla poceo sam ozbiljno razmisljati da srecu oprobam u nekoj od ovih tema... U kojoj iskreno jos nisam odlucio i trenutno iskreno najvise razmisljam o pcelarstvu, imao sam i neke ideje o vertikalnom uzgoju jagoda ali sam se na ovom forumu od istih i ohladio. Ne trazim granu da se preko noci obogatim, ali trazim nesto od cega bi mogao ziveti i izdrzavati porodicu, nesto sto je isplativo u roku na koji mogu podici kredit... Ne bezim od posla, svestan sam da nema leba bez motike ali ne zelim ni da uletim u nesto gde cu izgubiti i vremena i para i proliti uzalud znoj. U svakoj grani sam znaci pocetnik i ako ima neko neki dobar savet zlata bi mi vredio. Do Nove Godine imam u planu da odlucim sta cu, da podignem kredit i pripremim se za biznis...

Toliko od mene na prestavljanju. Pozdrav svima i nadam se da cemo se jos dugo druziti...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh