Pozdrav svima iz okoline Leskovca pa i Aleksinca. Svaka cast na sadrzaju ovog foruma, svasta nesto pametnog za procitati... A svidja mi se i sto ima dosta dobronamernih ljudi koji dele svoje savete.
Ja sam ne zaposleni otac i u nemogucnosti doci do pravog posla poceo sam ozbiljno razmisljati da srecu oprobam u nekoj od ovih tema... U kojoj iskreno jos nisam odlucio i trenutno iskreno najvise razmisljam o pcelarstvu, imao sam i neke ideje o vertikalnom uzgoju jagoda ali sam se na ovom forumu od istih i ohladio. Ne trazim granu da se preko noci obogatim, ali trazim nesto od cega bi mogao ziveti i izdrzavati porodicu, nesto sto je isplativo u roku na koji mogu podici kredit... Ne bezim od posla, svestan sam da nema leba bez motike ali ne zelim ni da uletim u nesto gde cu izgubiti i vremena i para i proliti uzalud znoj. U svakoj grani sam znaci pocetnik i ako ima neko neki dobar savet zlata bi mi vredio. Do Nove Godine imam u planu da odlucim sta cu, da podignem kredit i pripremim se za biznis...
Toliko od mene na prestavljanju. Pozdrav svima i nadam se da cemo se jos dugo druziti...