Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima,iz Raške sam a sada živim u okolini.
Bavim se svime i svačime i radim svašta nešto imam puno hobija , neki su me i doveli na ovaj sajt.
Najviše radim kao bravar i to mi je prvenstveno i poso i strast i izvor prihoda.
Pročitao sam puna stranica ovde, oči su mi iskočile, i dosta korisnih stvari i saveta sam našao od kojih sam neke već i primenio u svom radu, ali o tome u nekim drugim temama.
Ima par članova koji su vrlo aktivni na sajtu i dopada mi se njihov rad, koje bih voleo i da upoznam ali otom-potom.

Moje ime je Daniel Milenkovic.Rodjen sam 1965 god u Vranju
Zanimanje dipl.ing.mas,Bavim se pcelarenjem i pocinjem sa uzgojem zivine

Pozdrav svima,evo i ja da se priključim ovde ! :osmeh:

Čitajući ovaj forum,vidim da ima dosta ljudi iz moje okoline,pa reših da se i ja registrujem

Zovem se Ivan i imam 17 godina.Živim u Novom Selu,pored Vrnjačke Banje...hobi mi je meteorologija. :osmeh::osmeh:

Mojim roditeljima pa i svima u selu je važno da znaju kakvo će vreme biti,pa sam ja taj njihov mezimac :osmeh: Tako da što se tiče prognoza,uvek sam na usluzi :osmeh:

Pozdrav svima,evo i ja da se priključim ovde ! :osmeh:

Čitajući ovaj forum,vidim da ima dosta ljudi iz moje okoline,pa reših da se i ja registrujem

Zovem se Ivan i imam 17 godina.Živim u Novom Selu,pored Vrnjačke Banje...hobi mi je meteorologija. :osmeh::osmeh:

Mojim roditeljima pa i svima u selu je važno da znaju kakvo će vreme biti,pa sam ja taj njihov mezimac :osmeh: Tako da što se tiče prognoza,uvek sam na usluzi :osmeh:
Pozdrav i dobrodošao.
Redovno pratim forum na kome si dosta aktivan .

ja sam suzana djordjevic i dolazim iz Pozarevca. Pristupila sam forumu jer me jako zanima odrzavanje i negovanje zimzelene magnolije

Ja sam Dusan iz Levca bavim se govedarstvom i popravkom presa za tvrdo baliranje! Pomalo i vocarstvom ili svastarstvom kao i velika vecina.

Zovem se Mirko i iz Zrenjanina sam. Volim da se bavim živinarstvom tj. sa kokoškama i to još od malih nogu. Imam šaboe i domaće kokoške mada planiram i kokinkine da nabavim. A na proleće koke nosilje. Nadam se dobrom druženju!

Pozdrav svim ucesnicima i korisnicima poljoinfo foruma ja sam Mirjana Matic iz Beograda,odlucila sam se da se oprobam u proizvodnji i uzgoju koka nosilja tj.jaja...videvsi da je sajt fenomenalan odlucila sam da postavim par pitanja na koja se na dam da cu dobiti sto tacnije odgovore unapred zahvalna Mirjana Matic....

Pozdrav svim forumasima... Ja sam Ana, iz Prokuplja. Moja porodica se bavi vocarstvom, pored redovnog posla.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh