Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozz svima ja se zovem Udarnik, iz Lukavca sam bavim se poljoprivredom.

@ Udarnik

Mogao bi pored BiH u svom profilu da stavis i Lukavac. Onako udarnicki da se zna.

Pozdrav svima. Prikljucih se danas forumu u nadi da cu naci iformacije o gajenju rezanog cveca.:osmeh:

pozdrav svima zovem se slavisa iz kraljeva sam imam jednu krmacu prvopraskinju i 14 prasica stari mesec i po dana sa ciljem da uvecam broj krmaca

Pozdrav svima.Mislim da je net pravi put za razmenu iskustva i pravi nacin za usavrsavanje proizvodnje a samim tim i bolje zarade.

Pozdrav svima! Zoran Jovanovic iz Jagodine, po zanimanju profesor matematike i programiranja, a iz hobija obradjujem vinograd 12ari (pravim vino i rakiju), u planu mi je da neke zapustene parcele pretvorim u vocnake itd.

Pozdrav svima, ja sam iz Beograda , ali se kanim baviti vikend poljoprivredom :osmeh:, posto imam selo na 60km od grada. Imao bih par pitanja o kombajnima, pa cu postaviti tamo.

Pozdrav svima, evo i mene na forumu. Iz Aleksandrovca Zupskog, prestonice vina i vinogorja saljem Vam srdacne pozdrave. Radim u fabrici koja proizvodi elemente za prenos fluida-ulje i vazduh pod pritiskom. Imam 36.god. radnog staza, rodjen na selu, zivim u gradu u slobodnom vremenu odrzavam domaínstvo koje sam nasledio od roditelja. Zupa je vocarsko vinogradarski kraj, ali se gaje i svi drugi usevi i kulture koje su neophodne za zivot ljudi na selu. Naravno stocarstvo je takodje prisutno. Od mehanizacije posedujem sve sto je potrebno za obradu, zastitu, transport, preradu, skladistenje...objekti - zgrade....sve je tu. Vise sledeci put..

Zovem se Vladan i zivim u Svrljigu blizu Nisa. Bavim se poljoprivredom kao doponska delatnost, imam oko 4 hektara pod sljivom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh