Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima, ja sam Laslo iz Novog Miloseva (Banat). Drzim ukrasnu zivinu, kunice, patuljaste koze i ovce (Ile de france). Pored toga imam i plastenik od 70 m2, u njemu je paradajz.

Dobrodoslica svim novim clanovima i od mene, i zelim vam lep provod na forumu :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Pozdrav svima. Ja sam milan iz Nisa (selo Camrlija). Trenutno se bavimo uzgojem koza (za sad imamo 15 grla + jarici). Inace sam u invalidskoj penziji pa pomazem ocu oko koza koliko god mogu.

Ja sam vuk inace sam iz sivca.ko ne zna sivac se nalazi u backoj.bavim se iskljucivo poljoprivredom i pomalo stocarstvom.mada moram da napomenem da sam ja mlad poljoprivrednik mislim po poljoprivrednom stazu a ne po godinama.pozdrav svim clanovima foruma

Ja sam Ivan, bavim se poljoprivredom živim u Bogatiću, obrađujem 30ha zemlje imam 4 traktora, dva kombajna i još ponešto od mehanizacije, ali ne bih vas davio time. Pozz svim članovima foruma, novim i starim!!!!

Dobro došao Ivane :ppozdrav: ajde slikaj tu tvoju mehanizaciju da i mi vidimo :haha:

Pozdrav svima na forumu. Zovem se Branko iz okolice Varaždina, Hrvatska. U penziji sam, bavim se ratarstvom,i uslugama u poljoprivredi.

Воћарски поздрав ...ја сам Владимир из Уба,имам 30 година а по струци дипл.инж. пејзажне архитектуре. Желео бих да почнем да се бавим воћарством јер имам неке предуслове за то тј. 3 ха у кућном плацу у селу Врелу 10км од Уба,добар квалитет земље (бар тако рекше из ПССС),орјентацију њиве север-југ по дужини,благ пад и несто механизације. Ваљда ће нешто бити од мене :ppozdrav:

Pozdrav svima,ja sam Sasa Mitrovic-Zegric iz sela Brzan kod Batocine.Imam malo stado IIe De France 6 zenskih jagnjadi i 1 ovnica,ovcarstvom se bavim 54 dana.Toliko od mene za pocetak.

pozdrav za sve nove članove( i članice naravno):osmeh: ima nas hvala bogu, a ima i onih za koje neznamo ni odakle su:haha: mislim na starije koji već odavno surfuju po forumu, možda su stidljivi:haha:

Pozz svima. Zovem se Branka, profesor sam fizike. Najmanje od svega što znam je poljoprivreda (gradsko dete). Rešila sam da se malo edukujem po tom pitanju na ovom forumu. Takođe želim da se bavim uzgojem bukovača jer se profesorska plata pokazala kao nedovoljna za tročlanu porodicu.
Nemam zemlju, nemam stoku, nemam pojma o ničemu :sta: al imam objekat i dobru volju :osmeh:
Nadam se da ću uz vaše sugestije početi nešto novo :cao:

Ja sam Dejan iz Selevca,planiram dea od ove jeseni pocnem da se bavim vocarstvom.Nadam se da cu na ovom forumu nauciti dosta stvari, koi cemi puno znaciti za moj pocetak bavljenja vocarstvom.hvala

Pozdrav svima na forumu Dragan iz Lubnice grada Zaječara posadio sam 30 ari kupine čačanske bestrne u četvrtoj godini što bi se reklo u rodu je.

Pozdrav svima na forumu...zovem se Nemanja i iz Sombora sam....bavim se proizvodnjom začinske paprike (sušenje i mlevenje) na malč foliji i sistemom kpk...

Poydrav svima.zivim u barandi i bavim se malo sa poljoprivredom.primetio sam da ima dosta iskusnih poljoprivrednika pa zeleo bi da i ja naucim po nesto.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh