Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moje ime je Dragan iz Gornjeg Milanovca. Imam i seosko domacinstvo u okolini G. Milanovca i bavim se organskom proizvodnjom povrca za sebe i jos par porodica, nadam se da cemo se lepo druziti i razmenjivati iskustva i znanje, pozzz:cao::cao::cao:

@ Tintoreti
Pozdrav i usput upisi lokaciju ko svet. Pomoravlje, podunavlje, balkan je sirok pojam.

Zdravo ljudi! Ja sam Ognjen. Imam 13 godina i dosao sam ovde da ucim najvise!
Iz Nevesinja sam. Mali grad u Hercegovini..
Kreno sam da interesujem za balirke mnogo. Zato i dodoh ovamo!
Imao sam i pre profil ali sifru zaboravih!
Imam fahr HD 300 koje cuvam ko oci u u glavi! Takode se razumem u mehanizam presa i nacine na koje rade.

Pozdrav svima.Zovem se Zoran.Trenutno se profesionalno bavim polj.mehanizacijom (kombajni).Trazeci informacije o kombajnima Laverda pronasao sam Vas forum.Nadam se da cu biti od koristi manjinskom radnom narodu.Poljoprivredom sam se bavio nekada davno, kod babe na selu.Tokom skolskih praznika.

pozdrav svima ja sam iz Bosne i Hercegovine mali posavski gradic Odžak. Ovaj forum je extra svaka cast administratoru i moderatorima...

Pozdrav svim članovima i posetiocima foruma,
Kao što red nalaže, moje ime je Zoran, iz Beograda sam i u poljoprivredu se razumem samo površno i teorijski. Vrlo malo sam se praktičo bavio uzgojem voća u povrća. Kako se neko vreme informišem i "učim" o zdravoj hrani, moram priznati da je borovnica, kod mene, zauzela značajno mesto i da pruža mogućnost nekome kao što sam ja, da spoji lepo sa korisnim.
Pročitao sam ceo forum i čini mi se da tu ima ljudi koji su spremni da podele svoje znanje i iskustva sa drugima, jer svi treba da budemo svesni, da sam niko ništa ne može da uradi, ali svako može da doprinese zajedničkim uspesima.
Prilično su me oduševili momci iz Bajine Bašte, mislim da to rede vrlo elegantno i jednostavno. To neznači da i ostalim uzgaivačima ne odajem priznanje za postignute rezultate i ulozeni trud, naročito onima koji su pioniri u ovom poslu.
Posedujem vikendicu u podnožju Kosmaja i imama mogučnost za proširenje. Moram prvo da uradim analize tog zemljišta, od toga mi zavise otali planovi. Sve u svemu, od borovnice ću teško odustati i za početak sam pročitao sve što se može naći na internetu, ali će mi trebati pomoć stručnih i iskusnih.
Za početak imam i pitanje pa bi molio ako može neko da mi odgovori:
Da li za uzgoj boronice može da se koristi piljevina cera koji i nije toliko kiseo kao četinari i bagrema koji se raspada malo duže od piljevine četinara?
Toliko za početak i pozdrav svima.

Pozdrav svima.Zovem se Aleksa,iz Gornjeg Milanovca sam.Radim kao štampar u jednoj privatnoj firmi- znači veze nema sa poljoprivredom.Trudim se da naučim što više o voćarstvu jer planiram na jesen da zasadim 20 ari maline i 100-tinak stabala trešnje što je i razlog dolaska na ovaj sajt.

Pozdrav

Zovem se Peca,iz Milosevca kod V.Plane.
Nisam neki poljoprivrednik,ali obozavam da gajim cvece.

Zivimo u Novim Banovcima,interesuje me uzgajanje cveca.U planu nam je izgradnja plastenika i imamo brdo pitanja pa se nadam da smo dosli na pravu adresu.Pozdrav

Evo malo za promenu i jednog predstavnika petro-hemijskog lobija kako nas proizvodjace hemijskih sredstava za poljoprivredu ponekad zovu oni kojima su nasi proizvodi večito preskupi.

Ja sam Aleksandar Marinkovic, po zanimanju inzenjer poljoprivrede za zastitu bilja sa 18 godina iskustva u ovoj oblasti a radim u Syngenta Agro d.o.o. u Beogradu.

Moj motiv da učestvujem na ovom odličnom forumu je da sa stručne strane diskutujem sa proizvođačima o problemima iz oblasti zaštite bilja i pomognem koliko je moguće. Trudiću se da u komunikaciji budem objektivan i usredsredim se na struku a ne na moj posao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh