pozdrav komsija i dobrodoslica tebi i svim novim clanovimaPozdrav forumašima.Ja sam iz Radinca,selo pored Smedereva.Bavim se ratarstvom(kukuruz,pšenica,soja) na oko 30 ha i stočarstvom(svinje,krave).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pozdrav komsija i dobrodoslica tebi i svim novim clanovimaPozdrav forumašima.Ja sam iz Radinca,selo pored Smedereva.Bavim se ratarstvom(kukuruz,pšenica,soja) na oko 30 ha i stočarstvom(svinje,krave).
Dobar dan želim svima! Ime mi je Milanka, a nadimak Mikica. VEOMA SAM SREĆNA ako sam konačno uspela ući u ovaj krug vrednih i koliko vidim nesebičnih ljudi.
Ja sam po struci diplomirani agronom, živim u Vršcu.
..nakon svega..., svih bezuspešnih borbi da dođem do zaposlenja , ja sam odlučila da VIŠE NEĆU DOZVOLITI DA MOJE STANJE ZAPOSLENOSTI ZAVISI OD NEKOG DRUGOG - sama sam sebi osmislila posao a i dalje radim na ispunjavanju plana na polju proizvodnje rezanog cveća - JOŠ NE NA VELIKOJ POVRŠINI - jer neinteresuje me ideja da robujem već da budem isključivo zadovoljan čovek... Sigurna sam da ću svoj plan ostvariti , da ću stići do cilja... sama se u ovom poslu snalazim i borim , i zato znam da ću uz pomoć svog truda i boga doći 100% do uspeha...moj hobi se polako razvija u moje konačno zanimanj. Ceo život volim - obožavam cveće ,... da zasadim, posejem, negujem...
Pozdrav svima iz Slovenije