Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan želim svima! Ime mi je Milanka, a nadimak Mikica. VEOMA SAM SREĆNA ako sam konačno uspela ući u ovaj krug vrednih i koliko vidim nesebičnih ljudi.
Ja sam po struci diplomirani agronom, živim u Vršcu.
..nakon svega..., svih bezuspešnih borbi da dođem do zaposlenja , ja sam odlučila da VIŠE NEĆU DOZVOLITI DA MOJE STANJE ZAPOSLENOSTI ZAVISI OD NEKOG DRUGOG - sama sam sebi osmislila posao a i dalje radim na ispunjavanju plana na polju proizvodnje rezanog cveća - JOŠ NE NA VELIKOJ POVRŠINI - jer neinteresuje me ideja da robujem već da budem isključivo zadovoljan čovek... Sigurna sam da ću svoj plan ostvariti , da ću stići do cilja... sama se u ovom poslu snalazim i borim , i zato znam da ću uz pomoć svog truda i boga doći 100% do uspeha...moj hobi se polako razvija u moje konačno zanimanj. Ceo život volim - obožavam cveće ,... da zasadim, posejem, negujem...

Dobro došla Milanka :ppozdrav: a takođe i ostali novi članovi :osmeh:

Dobar dan želim svima! Ime mi je Milanka, a nadimak Mikica. VEOMA SAM SREĆNA ako sam konačno uspela ući u ovaj krug vrednih i koliko vidim nesebičnih ljudi.
Ja sam po struci diplomirani agronom, živim u Vršcu.
..nakon svega..., svih bezuspešnih borbi da dođem do zaposlenja , ja sam odlučila da VIŠE NEĆU DOZVOLITI DA MOJE STANJE ZAPOSLENOSTI ZAVISI OD NEKOG DRUGOG - sama sam sebi osmislila posao a i dalje radim na ispunjavanju plana na polju proizvodnje rezanog cveća - JOŠ NE NA VELIKOJ POVRŠINI - jer neinteresuje me ideja da robujem već da budem isključivo zadovoljan čovek... Sigurna sam da ću svoj plan ostvariti , da ću stići do cilja... sama se u ovom poslu snalazim i borim , i zato znam da ću uz pomoć svog truda i boga doći 100% do uspeha...moj hobi se polako razvija u moje konačno zanimanj. Ceo život volim - obožavam cveće ,... da zasadim, posejem, negujem...

Samo naprijed!

Pisem iz Panceva, zanima me sve oko zeceva, imao sam 2 kao ljubimce, sad nazalost jednog, ne zelim i bez njega da ostanem. Pozdrav.

Pozdrav svima,

Posle nekih peripetija uspeh da se registrujem te sad mogu da se upustim u diskusije mada vise kao neko ko uci nogo sto siri znaje. Po struci sam Agronom ali se tim poslom na zalost nisam bavio voleo bih. Na privremenom sam radu u Bangladesu ali kad se vratim kuci, selo u okolini Kraljeva, planiram da zapocnem neku vrstu poljoprivredne proizvodnje. Prvo za potrebe svoje porodice, oglavnom organski, a posle vec kako se iskustvo i znaje bude prikupljalo, mozda nesto i za sticanje skromnih prihoda.

Pozz svima,pravila kazu da ovde moram da se prijavim :osmeh:
o meni,zivim u Srbobranu i volim kucne ljubimce
forum mi je interesantan,pun je raznih informacija i zato odlucih da se regnem
nadam se prijatnom boravku i lepom druzenju

pozz:ppozdrav:

Pozdrav upravi sajta i svim clanovima!!!

Nov sam ovde i jos uvek istrazujem kako sve ovde funkcionise..
Sajt je interesantan i koristan,zato sam se i registrovao.. Da se predstavim,rodom sam sa obronaka Homolja,dugo godina zivim u inostranstvu i zelja mi je da se vratim. Posto posedujem dosta zemlje zeleo bih malo muke koje sam ustedeo ulozim u istu i da ostatak zivota prozivim na jedan opusten nacin,medju svojim ljudima i na svojoj zemlji....
Veliki pozdrav svima u nadi da cu naici na iskrene sagovornike i potencijalne prijatelje i buduce kolege,da se druzimo i razmenimo iskustva,ideje,planove....

Dobro došao Markane :ppozdrav: imaš dosta da čitaš,pa ćeš naći i ono što tebe zanima :osmeh:

Pozdrav svima ovde mladen iz krusevca trenutno studiram u nisu dosao sam da trazaim neke informacije i podetke koje trebaju mom ocu. :) Koji po njegovim recima "ne ume da sastavi lepo traktor"
KOnkretno jurim tehnicke podatke motora na traktoru IMT575 ( ovim ne trazim na ovoj temi to samo konstatujem :D :D )

Dobar dan svima! Moje ime je Dejan, a dolazim iz Slovenije. Imam 21 godina i studiram strojarstvo u Mariboru. Več duže vrijeme pratim ovaj forum, a sada sam se konačno odlučio, da se registriram. Molim vas, da mi oprostite ako nešto ne budete razumjeli, trudim se koliko ide sa srpskim. To je to.

Pozdrav:ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh