Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima, ja sam Zoran, iz Beograda sam i volim zivotinje. Posebno me zanimaju ovnoliki kunici i nabavio bih par za klince.

Ja sam dipl ecc Bojan Jovanovic,iz Prokuplja,zivim u Nisu.Veliko mi je zadovoljstvo sto mogu sebe da predstavim na ovom forumu jer smatram da je on veoma neophodan,nama amaterima i velikim entuzijastima kada je poljoiprivreda u pitanju.Nadam se da cu svojom ambicioznošcu,pragmaticnim pristupom,otvorenošcu....,doprineti da novim clanovima bude lakse nego sto je nama to u ovom trenutku.Sfera interesovanja j e jagoda,pasulj,tresnja,aronija,malina i sve ostale kulture koje ce svakom od nas omoguciti da zivimo lepsi i bolji zivot,da nas veliki trud i rad bude adekvatno nagradjen,,,,Veliki pozdrav svim clanovima Poljoinfo foruma

Prvenstveno velki pozdrav svima na forumu. Ja se zovem Almir i imam nešto zemlje na selu pa bi proizvodio Jagode.

Pressing

Zovem se Zoran iz Bačkog Jarka sam, to je mesto u blizini Novog Sada.

Poslednja izmena od urednika:
Vi to prvi post pa reklama.Da li ste Vi uopšte pročitali pravila pisanja postava na forumu?

Po tom pitanju trebali bi da obrišemo celu poruku jer sem vašeg imena i mesta odakle ste nema ničeg drugog sem reklamiranja vaše proizvodnje.Možete slobodno da se reklamirate uplatom banera.

Dovrodosli na Poljoinfo forum.
Pre nego sto pocnete da ucestvujete u diskusijama napisite koju rec o sebi, ko ste, odakle ste, cime se bavite, i dr.
Zovem se Zoran i Bačkog Jarka sam, to je mesto u blizini Novog Sada. Bavim se proizvodnjom zaptivača za imt traktore, zaptivača za boš pumpe itd itd

Pozdrav svima,zovem se Dragan Boskovic,zivim u selu Ribari u okolini Sapca.Bavim se ratarstvom,stocarstvom i odskora i vocarstvom.

Ja sam Jovo941 iz Banja Luke,prvi put sam na ovom forumu. Nabavio sam motorni trimer i interesuju me iskustva drugih vlasnika i majstora za motorne trimere. Trimer ima oznaku: Einhell RBC 41.

Pozdrav forumašima.Ja sam iz Radinca,selo pored Smedereva.Bavim se ratarstvom(kukuruz,pšenica,soja) na oko 30 ha i stočarstvom(svinje,krave).:ppozdrav:

Pozdrav svim forumasima, ja sam odnosno mi smo dva brata iz okoline Krusevca,selo Lazarevac, imamo jedan nalog jer nam netreba vise, :D, studenti smo elektronskog fakulteta u Nisu 4 godina, bavimo se proizvodnjom vocnih sadnica, imamo zasad vinograda i svasta po malo :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh