Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima na forumu , ja sam Nikola Lazarevic iz Koceljeve,bavim se uzgojem zivine (patki , guski , morki - biserki , paunova , tovnih i domacih curki) ,i nadam se da cu pronaci dosta korisnih saveta...I upoznati kolege... Toliko od mene.. :D

Pozdrav svima ja sam krešo iz virovitice , imam večć ovdje profil , ali se nisam mogao registrirati pa sam napravio novi , molio bih administratore da rješe to

pozdrav svima!ja sam ivica iz ritopeka.nasledjujem posao sa tresnjama,pa ce mi biti potrebna i mala pomoc foruma!:osmeh:

Pozdrav Malinari!

Ja sam iz Cerica pored Vinkovca...
Hteo bi samo kupiti 30kg maline iz okolice Loznice, zbog blizine iz tog podrucja, ja bi dosao po maline. S, obzirom da moji sefovi grade veliku pecaru od Khotea moguce nagodine da kupimo od Vas i na tone maline i kupine...
Pozdrav...Jozef...

Pozdrav svima na forumu.Ja sam Miodrag Petkovic,zivim u mestu po imenu Ritopek,prigradskom naselju kod Beograda.Imam 30 godina,po zanimanju medicinski tehnicar anesteticar,sa Visom Medicinskom skolom zavrsenom takodje u Beogradu.Kao i moj otac bavim se vocarstvom,pretezno tresnjama.

Pozdrav svim clanovima, ja sam Djordje iz Rume, zemljoradnja mi je sporedno zanimanje. Do sada sam sejao soju,pa sam se posle jedne emisije na TV-u malo vise zaiteresovao za proizvodnju lekovitog bilja.

Pozdrav svima. Ja sam Vladimir iz Gornjeg Milanovca. Bavim se proizvodnjom šljiva i od skora krušaka, uglavnom za sopstvene potrebe i iz čistog zadovoljstva. :ppozdrav:

Veliki pozdrav svima,ja sam Miodrag iz Beograda.Ja sam automehanicar a nadam se uz vasu pomoc i novi poljoprivredni proizvodjac.

Pzdrav za sve. Nisam poljoprivrednik ali živim na selu pa moram svašta da znam. Pristalica sam zdrave ishrane ali naših starih. Bez kine i Japana i ostalih čuda :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh