Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima na forumu , ja sam Nikola Lazarevic iz Koceljeve,bavim se uzgojem zivine (patki , guski , morki - biserki , paunova , tovnih i domacih curki) ,i nadam se da cu pronaci dosta korisnih saveta...I upoznati kolege... Toliko od mene.. :D
Dobro došao Nikola :ppozdrav: pronaćićeš ovde sve što ti treba :osmeh:

Dobro došao Badanjac :ppozdrav: a Badanja nije baš mala,gornja i donja Badanja,zauzima pola Jadra :haha:

Pozdrav svim članovima...Zovem se Bojan i iz okoline sam Čačka...Kao što mladog čoveka sve zanima tako i mene zanima poljoprivreda i zelim malo da se aktiviram...

ja sam Vlastimir, zivim u okolini Novog Sada...Student sam masinstva... I hteo bih da se bavim uzgojom pecurki,ali ne znam nista o uzgoju,pa bih vas zamolio za neki savet (upustvo)... Unapred hvala...

Поздрав свим форумашима, моје име је Слободан, долазим из околине града Прњавора, студент сам 3. године економије, иначе имамо мало земље на селу, које је углавном под воћњаком (јабуке, и крушке) интересује ме мало воћарство, пољопривреда, и тако то.. :) волим да читам ваш форум, овдје сам нашао доста корисних савјета, па ето да вам се придружим :)
:osmeh:

Doabr dan i pozdrav svima!
Ja sam Vlasic Erna iz Zemuna, penzioner, planinar i zaljubljenik u prirodu.
Imam vinograd u Cortanovcima kojem se od ove godine vise posvecujem i verovatno ce moja buduca pitanja biti iz te oblasti.
A takodje i vezana za cvece.

:kisa:

Pozdrav svima!
Moje ime je Ivan,nalazim se u jednom malom mjestu blizu Zagreba,Hrvatska.
Zanimam se za rijetke i starinske vrste voća,i smatram da bi se trebala sačuvati biološka raznolikost,sa što manjim uplitanjem kemije.
Polaganim mjenjanjem klime stvaraju se uvjeti za uzgoj voćnih sorti koje se još prije 50-ak godina u našim krajevima nije moglo uzgajati.
Pogotovu se to odnosi na mediteranske ili tropske vrste bilja.
Inače sam penzioner,60 godina imam,a u penziji sam 3 godine.
Za sada toliko ,sve vas pozdravljam!

Pozdrav svim forumasima.
Zovem se Zoran Jovanovic iz Bojnika sam kod Leskovca u Južnoj Srbiji.
Moje najveće zanimanje je za voćarstvo odnosno za uzgoj višanja. I svom posedu imam negde za sada oko 975 stabala Oblačinske višnje. Zasad mi je jedan deo od 750 stabala u 8 uzgojnoj godini dok je ostali deo mlad zasad tj prošlogodišnji. Nameravam da u doglednom vremenu svoje zasade i dalje da proširevam s obzirom da ovo podrucje pogoduje uzgoju visnje jer na ovom podrucju visnji ima najveću širu ove godine je iznosila negde oko 21 jedinicu. zato se ovde utrkuju otkupljivaci širon Srboje za otkupom čak i sa vrlo visokim cenama, jer dobijaju oličan kvalitet.
Za sada toliko i puno pozdrava sa juga Srboje.

Dobar dan svima!
Zovem se Miroljub. Bavim se poljoprivredom i stocartvom. Posedujem, takoreci kompletnu poljoprivrednu mehanizaciju i raspolozan sam da svoja iskustva (a u pitanju je dugogodisnje iskustvo :osmeh:) podelim sa clanovima ovog foruma kao i da naucim nesto novo od mladih poljoprivrednika.
Veliki pozdrav iz Banata!

Pozdravljam sve forumase iz Sarajeva. Penzioner sam, imam plac 10 ari sa vikendicom u blizini Sarajeva, na Gornjim Mladicama, opstina Istocna Ilidza. Volim da radim sve poslove na vikendici, to me izuzetno relaksira. Citao sam dosta postova iz raznih tema i cini mi se da su diskusije kvalitetne i da dosta pomazu nama amaterima u nasim poslovima.

pozdrav svim forumasima.ja sam milan iz okoline jagodine imam 20 tak ari lesnika i ubacio bi jos po nesto izmedju dok su mladi a ovde je dosta saveta pa da se dopisujemo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh