Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svim forumasima,posebno proizvodjacima bostana.Dolazim iz Negotinske krajine i zeleo bih da sa Vama razmenjujem informacije oko tehnologije proizvodnje i plasmana bostana.

Pozdrav svima, zovem se Radovan i bavim se uzgojem tovnih pilica sto za svoje potrebe tako i za prodaju, iz okoline Panceva sam. Sve pohvale za sajt, jako korisne informacije i fotografije.

Pozdrav svim clanovima Foruma !Zovem se Mile iz Bukovca sam (mesto na obroncima Fruske Gore ) inace imam reg polj gazdinstvo u svom posedu imam 4 ha zemlje radim samo za svoje potrebe tj potrebe mog domacinstva !Posedujem IMT 539 i skoro sve prikljucke za isti!Inace se profi bavim grejanjem dok mi je poljoprivreda hobi !Uz lov ribolov i golubove pismonose ne znam sta jos!Pozdrav!

Zovem se Goran i iz okoline Raske sam.Imamo reg.poljoprivredno gazdinstvo i bavimo se poljoprivredom iz nuzde.Radili smo neke druge stvari,ali nas je ,,situacija,,vratila tamo gde su nam preci bili pre 100 godina.
Imamo par krava,svinja i nesto zivine,a trudimo se da prosirimo proizvodnju i ucinimo je koliko-toliko profitabilnom

pozdrav za sve clanove ovog zaista kvalitetnog foruma !

Ja sam Zoran Jovanovic iz Bojnika onosno Pustoreckog kraja u Jablanickom okrugu. Zelim najpre da pozdravim sve clanove poljoprivrednog foruma. Ja se bavim iskljucivo uzgojem visanja
kojih imam negde oko 1000 komada, od toga u 8 godini negde oko 750 stabala. Ocekujem solidan prihod ove godine od visanja. mome mestu Bojniku dasta je zastupljena vi[nja, inace cena vi[nje se menja svakodnevno pocela je sa 40 dinara+2 din. za prevoz do hladnjace na dan 21 06 2011 god. danas 22.06.2011 cena je 50+2 za prvu klasu,sa tendencijom daljeg rasta. Visnja je u mom kraju razlicitog kvaliteta s obzirom da padavine nisu bile podjednako zastupljene na citavom podrucju.

Pozdrav svima ja sam Mladen iz Pozege.Pozdrav za sve clanove i mnogo srece u ovoj zestokoj borbi izmedju hladnjacara i nas.DO POBEDE

Pozdrav svima, ja sam Tijana, i podrska sam suprugu u iskljucivo ratarskoj proizvodnji kojom se porodicno bavimo. :cao:

Pozdrav svima ! Zovem se Marjan Paunov, po zanimanju inzenjer prehrambene tehnologije, i zapocinjem proizvodnju gljiva ...

Pozdrav svim clanovima foruma. Ja sam Boris, dipl. inz. ratarstva i povrtarstva, nadam se da cemo se lepo druziti...

Pozdrav!!
Prodanovic Aleksandar iz Valjeva i hobi mi je vocarstvo i taj hobi mi je prerastao u opsesiju a nadam se i u skorijoj buducnosti ozbiljniji posao.
Posedujem jedan hektar sljive rodne i lepotice, dva hektara lesnika i oko 200 sadnica borovnice.
Leska je stara 3 godine, sljiva 3, a borovnica 2 godine.
Juce su ubrani i prvi plodovi borovnice.
Pozdrav svima i uspesan dan.

Ja sam dipl. ekonomista Najdan Vasilijevic penzioner iz Knjazevca, bavim se proizvodnjom visnje na 2 ha i 0,5 ha sljive.

Pozdrav!!
Prodanovic Aleksandar iz Valjeva i hobi mi je vocarstvo i taj hobi mi je prerastao u opsesiju a nadam se i u skorijoj buducnosti ozbiljniji posao.
Posedujem jedan hektar sljive rodne i lepotice, dva hektara lesnika i oko 200 sadnica borovnice.
Leska je stara 3 godine, sljiva 3, a borovnica 2 godine.
Juce su ubrani i prvi plodovi borovnice.
Pozdrav svima i uspesan dan.

Dobro došao na ovaj forum komšija:ppozdrav:

Dobar dan svima, ja sam Melvin, 22 god., iz blizine Zagreba i bavim se sa vinogradarstvom. Nadam se, da ovdje vinogradari nalaziju i mogucnost postoji u kontakt sa njima doci... :)

pozdrav

Pozdrav ja sam Mile iz okoline Kragujevca bavim se iskljucivo poljoprivredom.Obradjujem oko 35 hektara zemlje

pozdrav svima na ovom fantasticnom forumu. Ja sam Darko, iz Bajine Baste sam i hteo bih sa vama da razmenim korisne informacije,pre svega o malinama a posle i o ostalim stvarima.

Pozdrav svim clanovima ovog foruma.
Tipkam vam iz Sarajeva gdje se zajedno sa svojim suprugom od prosle godine bavimo uzgojom jagode na otvorenom (znaci tek pocetnici)
Nadam se ugodnom druzenju i razmjeni iskustava sa ostalim forumasima/cama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh