Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozdravljam sve forumase, moje ime je Dragan, zivim na Kosovu, tacnije u Štrpcu, u podnožju Šar-planine. Od pre par godina bavim se malinarstvom. pregledao sam malo forum i mogu reci da je odlican, puno dobrih i korisnih informacija na jednom mestu.

Pozdrav svima ja sam Danko Krzanovic iz Bora, Srbija, inace sam oficir policije.

Ja sam Sara

Ja sam Sara Petrovic iz Usca. Poljoprivredom se bavim deset godina. Imam kravu u ovce.

Žitelj Ljubovije od 1953. godine (od rođenja).
Posedujem vlastiti sajt: www.mladica.com koji promoviše opštinu Ljubovija, njene turističke potencijale, reku Drinu i drugo.
Na sajtu postoji između drugih i foto album Ljubovija nekad u kome su prezentovane fotografije varošice kako je izgledala nekada.
Na Vašem forumu naišao sam na fotografiju od Vašeg forumaša: Bibliotekara koja je interesantna za nas Ljubovijane.
U cilju postavljanja iste potrebna mi je saglasnost dotičnog gospodina.
Fotografija će se koristiti u nekomercijalne svrhe na dobrobit svih Ljubovijana.
Pošto nemam druge mogućnosti da stupim u kontakt sa g-dinom Bibliotekarom to pokušavam preko Vašeg foruma.
Nadam se da ćete mi omogućiti kontakt.
Pozdravljam Vas.

Pozdrav ja sam Ivan Krnic iz Kikinde, 1960 godiste, povrtarstvom se bavim od 2003. Kulture kuje uzgajam su krompir, kupus,karfiol, jagode, lubenice,dinje, paprika, paradajz

Pozdrav. Zovem se Nebojša,dolazim iz Kikinde. Moja porodica se generacijama bavi poljoprivredom, pa je logično da se tradicija i nastavi. U mladjim generacijama imamo diplomirane inženjere poljoprivrede čije vreme tek dolazi. Bavimo se ratarstvom,povrtarstvom,stočarstvom...jednom rečju svim i svačim.

Pozdrav svima! Ja sam Arnold iz Temerina! Zelim da pocinjem neki mali biznis u vezi jagoda i zato sam ovde registrovao da dobijem neke informacije...:)

Zdravo,ja sam Luka. Imam 15 god. Iz Kule sam. Moji roditelji se bave uzgojem jagoda.

Dobra noc. Ja sam Milan iz Kikinde, i posle duzeg vremena nameravam da se vratim poljoprivredi...Pre desetak godina smo (moja porodica i ja) pretrpeli gubitak veceg dela sopstvene zemlje, te nisam imao volje da se bavim bilo cime vezanim za zemlju, ostatak sam izdavao u arendu, a sad cu pokusati da sve vratim na svoje mesto. Verujem da ce biti tesko, a naisavsi na ovaj sajt, kojim sam veoma zadovoljan, mislim da ce mi biti bar malo lakse, jer vidim da ovde ima dosta ljudi koji su voljni da pomognu koliko je to u njihovoj moci.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh