Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozgrav svima,ja sam Goran
zivim u okolini Uzica,
posedujem stado od 15 ovaca,ukrsten witemberg,sa pramenkom,a nekoliko grla sarole sa romanovim.
sajt je ekstra i imam puno ocekivanja

POZDRAV SVIMA!
JA SAM SVETLANA I ZIVIM U OKOLINI SOMBORA.
SUPRUG I JA SMO ZAPOSLENI, ALI SE BAVIMO I GAJENJEM OVACA RASE SOMBORSKA CIGAJA.
OVE GODINE SMO ZASADILI OGLEDNO POLJE MALINA SORTE POLANA.
SVA ISKUSTVA NA OVIM POLJIMA NAS ZANIMAJU....:osmeh:

Pozdrav svima!Ja sam Nenad iz okoline Prokuplja.Imam blizu 2 hektara visnje i za sad oko 40 ari pod sljivom.

Pozdrav svima,ne bavim se profesionalno poljoprivredom ali zelim da naucim dosta o tome jer smatram da je to buducnost Srbije.Imam malu bastu te nju obradjujem.

Pozdrav svima, ja sam Nemanja iz Kraljeva. Ne bavim se poljoprivredom, ali zelim da pronadjem neki sezonski posao. Sticajem okolnosti sam naleteo na ovaj forum i svideo mi se. :)

Pozdrav od Duje iz Vinkovaca. Radim u držav. firmi i traktor imam samo za šumu.Kako trebam informacije iz prve ruke evo i mene ovdje.

paor amater na 20 ha zito,kukuruz,suncokret. zivim u novom sadu, a dedovinu radim u banatu.

Zdravo, zovem se Stefan i studen sam Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu na odseku Stocarstvo. Imam jos par ispita do kraja pa uveliko razmisljam sta nakon zavrsetka fakulteta, i nadam se da ce mi ovaj forum dati neke odgovore i umnogome pomoci. Pozz.

Pozdravljam se prisutne.. nazalost i ja cu biti jako kratak u predstavljanju. Zovem se Mirnes Milanovic i iz druge sam drzave tacnije iz Bosne i Hercegovine. Nadam se da nikome nece zasmetati kao sto ni ja nemam neke predrasude. Profesor sam Engleskog jezika i obavljam svoj poziv ali pored toga imam 4 duluma malina. sorte vilamet. itd...

Pozdrav svima. Ja sam Danijela iz Arilja. I nisam vam ja neki poljoprivrednik, ali mi se svideo forum. Muz i ja imamo nekih 30 ari malina i to je sve.

ja sam dobrica iz selo bukove kod jagodine,cuvam 10 krava, i normalno hranu za njih proizvodim sam na svojim ikomsijskim njivama,

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh