Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moje ime je Kornel i zivim u Torku .Bavim se iskljucivo ratarstvom. Pozdravljam sve paore.

Pozdrav
Ukratko ja sam Ildiko Djimesi , direktorica export - import firme , iz Subotice
Bavimo se uvozom-izvozom voca i povrca , i nadam se uspesnoj saradnji sa vecim proizvodjacima .

E ovako zovem se aleksandar vlajic i dolazim i makca okolina pozarevca u Srbiji.imam 15 godina i pomazem mom tati oko poljoprivrede,to bi bilo to u kratkim crtama,nadam se da cemo se medjusobno pomagati i druziti

Nenad iz Nisa, vocar i pravnik. Imam zasade visnje oblacinske, ribizle crne i crvene , slive i tresnje, sve to na oko 10 ha

Stevica Marković iz Brestovca kod Leskovca.Proizvodnja povrća,prerada povrćai šumskih plodova,od ove godine proizvodnja uljane repice itd.Nadam se da ćemo se lepo družiti.Pozdrav

Pozdrav,

Imam samo malu bašticu i ne bavim se ozbiljnije poljoprivredom. Iz Loznice sam, volim Drinu, ribolov i prirodu uopšte. Registrovao sam se da zamolim za pomoć (kontakt) u vezi sezonskih poslova - branje voća, jer sam na forumu pročitao da u Ritopeku i u drugim mestima ima posla, ali nemam ideju kako da stupim u kontakt sa nekim kod koga bih radio. Imam 40 godina i ozbiljan sam porodični čovek. Pre dve godine sam brao višnje u Mačvi, na žalost samo nekoliko dana, što zbog kiše, što zbog niske otkupne cene (sve je gurano u drugu klasu - tako bar kažu proizvođači).

Nadam se da mi ne zamerate što u prvom postu ovde odmah nešto tražim. Računam da nije sramota pitati za posao :osmeh:

Pozdrav svima!

zdravo svima ja sam nikola iz leskovca. planiram da zasadim maline pa i da naucim nesto od vas :osmeh:
jer sa vise clanova i vise iskustva svih vas lakse cemo promeniti i usavrsiti teme oko malina

pozdrav svima, ja sam Mića iz okoline Knjaževca bavim se voćarstvom (višnja na 3ha) a imam i nekoliko košnica.
Forum je extra

Pozdrav svima, ja sm Blagoje, iz Arilja sam, imam dvadesetak ari malina.Prijavio sam se na forum jer me interesuje sve vezano za maline, a cena prvenstveno.

Добар дан,

Сарадник Васељенске Телевизије. Циљ нам је да се на нашим страницама рекламира рад и српски пољопривредник. Немамо простора за певаљке и кловнове. Пошаљите нам слике сетве, жетве или бербе да објавимо на почетној страници телевизије.

Васељенске Телевизија

Biće vam ovo jedno lepo i prijatno "virtuelno mestašce" i verovatno niste, kao ni ja, znali o čemu sve pametnom premišlja srpski "seljak", u najboljem smislu te reči. Dobro došli !

Pozdrav svima, Zvonko iz Kraljeva, jesam poljo ali nisam privrednik, bavis se baštom i okućnicom, inače sam geolog, zaista fantastičan Forum, oduševjen sam !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh