Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste, to su clanovi foruma. :osmeh:

Pozdrav svima,ja sam Milos Jovic iz jednog sela u okolini Bijeljine imam 17 godina i pomazem tati oko poljoprivrede.Uglavnom radimo povrce na nekih 6 ha.Jos jednom pozdrav i nadam se da cemo se lijepo druziti.

Rodjen 18.6.1957 Ozenjen pre tridesetak godina, otac dva odrasla sina, deda od 2 unuceta.
Hobi: sportsko streljastvo nekad dosta aktivan, sada kad vreme dozvoli
Zanimanje: nekad davno ucio za gradjevinara, zatim radio malo u stolariji, zadnjih par godina i sa metalom uporedo se bavim i poljoprivredom malo voce malo stoka

Jasam Tika Bojicic po zanimanju pogonski elektricar u penziji. rodjen u dvorskoj opstina Krupanj. zivim u veselinovcu opstina valjevo. sada se bavim proizvodnjom lesnika i orasa i imam 2hektara pod leskom i 1hektar pod orahom. toliko o meni tika

Zdravo! Ja sam Bojan iz Kragujevca. Imam par placeva u okolini KG-a,tako da cu se bakacati oko sredjivanja istih :)

tikabojicic
  • profile.png
    Pogledaj Profil
  • forum.png
    Pogledaj poruke foruma
  • message.png
    Privatna Poruka
  • add.png
    Dodaj kao kontakta
Dobro došao komšija preko Kolubare.A ostale novodošle ćlanaove pozdravljam

Поздрав,из Београда сам,и налазим се пред уписом на факултет.Занима ме пољопривреда,и волео бих да се овде боље информишем о смеровима на факултету,и каснијим могућностима и запослењу,које он пружа.

Jasam Tika Bojicic po zanimanju pogonski elektricar u penziji. rodjen u dvorskoj opstina Krupanj. zivim u veselinovcu opstina valjevo. sada se bavim proizvodnjom lesnika i orasa i imam 2hektara pod leskom i 1hektar pod orahom. toliko o meni tika
Dobro došao Rađevac :ppozdrav::osmeh:

Zovem se Zdravko,programer po struci, zaposlen u struci, zivim u BG, ali sam rodom sa sela (Mačva), i sve mi je ovo jako zanimljivo.
Vikendima pomognem matorcima u selu i kada su veći poslovi, ramišljam o ulaganju u poljoprivredu.

Pametan rezon, hrana je buducnost, sve tehnike ovoga sveta i sile elektronske padaju kad imas izbor da li ces da jedes ili da filozofiras.

cao svima,ja sam Vladan iz Bora, imanje mi je u selu Metovnica nadomak Bora, od poljoprivrede radim sve po malo,sa nekih 10-tak hektara zemlje. Interesovanja: traktori,mehanizacija tacnije sve vezano za poljoprivredne masine.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh