Pozdrav drugari, ja sam Aleksanadar iz Beograda, imam 28 godina i muka mi je vise od guzve, sirena, diletanata pa sam resio da prodam stan i pobegnem u neku varos a ovde cu nadam se naci cime cu se baviti tj. od cega cu ziveti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa sto ne napises u lokaciju LacarakJa sam gliga i bavim se bravarijom ali pomalo i povrtarstvom.Zivim u okolini Sremske Mitrovice tj Lacarak.Pozdrav svima za pocetak
Ilke moj drug iz susednog sela. Dobro došao i na forum, i kod mene kući !Pozdrav svima,ja sam Nemanja iz okoline Kraljeva (selo Vrba),bavim se pomalo poljoprivredom,a ovaj sajt je odlican i pretezno me zanimaju teme o traktorima,jer me to najvise zanima...pozdrav iz Kraljeva-Vrbe
Potpuno te shvatam i zelim ti dobrodoslicu na ovaj forum, ali nemoj da "ceznes" za zemljom jer u Srbiji je ima dosta koju nece niko da radi pa ... malo se potrudi i naci ces sebe, i "blagoslovice bog" i tebe.nicim se ne bavim jer su me oterali sa ognjista i nemam zemlje ali imam ceznju za zemljom. i, eto ostalo mi je da samo citam sta vi radite i imate. neka vas srpski Bog Blagoslovi i srecu dodeli.