Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo svima! Zovem se Zoran, zivim u Novom Sadu, radim u poljoprivrednom preduzecu, koje se bavi proizvodnjom zitarica, industrijskog bilja i voca, kao agroekonomista.

Поздрав! Ја сам Зоран и живим у подножју планине Рудник, у качерском крају. Бавим се углавном сточарством и воћарством.

Pozdrav svima.
Ja sam Saša. Volim poljoprivredu i od nje živim. nadam se da ću imati dovoljno vremena da učestvujem u Vašim temama.

obrisao sam ceo ispisan tekst trzeci apostrofe....imam ja da kazem nesto pametno....eto,malo trapav i ne maran.....kako kazu ljudi BICE BOLJE....opet nesto pametno ja da napisem,sada nisam trazio znakove....cukao sam sve velikim slovima.....hahaha.

Pozdrav svima.Imam malu radionicu u Mošorinu i logično vezan sam za poljoprivrednu mehanizaciju.Strugar po profesiji sa višegodišnjim iskustvom,čačkam pomalo i oko struje a zavarivanje(naročito zavarivanje aluminijuma) mi je preokupacija.Toliko za sad...

Pozdrav svima na forumu od mladog poljoprivrednika iz okoline Krusevca. Volju imam, bar za sada a znanje se stice godinama. Oprobao bih se u jednogodisnjim povrtarskim delatnostima.

Pozdrav svima, zovem se Milan, iz sela Dragodol sam, i bavim se proizvodnjom malina,kupusa i krompira. Imam 28 godina...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh