Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svim članovima poljoinfo foruma.Dosta dobrih tema i praktičnih iskustava članova daje ovom forumu posebnu draž . Bavim se proizvodnjom humusa več duže vreme i draga su mi iskustva organskih uzgajivača , mada ni malo beznačajna i iskustva konvencionalnih proizvodjača.
Svim proljoprivrednim proizvodjačima želim uspešnu i berićetnu godinu ......

Veliki pozdrav svima! Zovem se Srećko i iz Kruševca sam. Ekonomista i programer po obrazovanju, poljoprivrednik po nasledstvu :) Od ove godine sam odlučio da mi poljoprivreda bude primarno zanimanje, a da druge dve meni poznate stvari upotrebim u cilju poboljšanja prve, pa otud evo mene na ovom forumu. Na leto planiram da pocnem sa gajenjem jagoda i narednih par meseci planiram da utrosim u sticanju znanja o toj proizvodnji. Pozdrav i svima zelim uspeh u radu!

Pozdrav svima, zovem se Sanja i dolazim iz Beceja, ja sam domacica ali suprug mi se bavi poljoprivredom. :osmeh:

zovem se sale iz bg sam. bavim se trgovinom i otkupom polj. proizvoda. veliki poz svima

CAo narode ja sam Halas Imre zivim u malom selu lok kodTitela po struci sam ekonomista, 81. godiste, trenutno nezaposlen i zelim da pocnem da se bavim kozarstvom

cao narode ja sam Imre iz malog sela lok U blizini Titela, ekonomista po struci, imam 30 godina i trenutno sam nezaposlen, pa bih voleo da pocnem da se bavim kozarstvom

Miki sanja

Dobro vece!Ja sam Jerkov Aleksandra ,unuka Ilije Frce i rodjena sestra Jerkov LJubinka Mikija !:cool::cool::sreca:

Dobro vece svima na forumu,zovem se Milan bavim se poljoprivredom profesionalno ali me drzava kategorisala kao hobistu.Obradjujem 12.5ha sa rakovicom65n [88god]iIMT533[76god].Od prikljucaka imam vecinu sto mi je potrebno.Bavim se i uzgojem goveda[oko20-25kom]svinja[30-40]i ovaca[samo za svoje potrebe].Po struci sam teh.zastite bilja i to koristim na svom imanju.Toliko od mene za sada nadam se lepoj saradnji sa svima na forumu.

Dobro svi vi nama došli, a vidi se da imate entuzijazma, makar po predstavljanju, da se bavite jednim od najlepših i u isto vreme najtežih poslova. Kada pročitam nekoliko prethodnih postova, prisetim se kako sam i ja počinjao. I nisam se pokajao, što i vama iskreno želim.

Pozdrav svima. Ja sam Dalibor. Po struci sam ekonomista. Od ove godine planiram da se bavim malinarstvom.

Veliki pozdrav za sve forumase, administratore, moderatore i ostale ako takvih ima :) . Zovem se Vladimir Stupar, zivim u Srpskom Sarajevu, studiram Poljoprivredni fakultet, druga sam godina, imam vocnjak 1000 stabala kruske, 2 plastenika po 200 kvadrata i 1300 malina. I evomali znak paznje za zenske clanove :cvetic:

Pozdrav svima, moje ime je Laslo Juhas, živim u Mihajlovu pored Zrenjanina, slučajno sam naletio na ovaj forum i odmah mi se svideo. Inače interesuje me voćarstvo kao i pečenje rakije, zasad sve je još u hobi fazi, al ko zna možda jednog dana bude i nešto više od hobija.

zdravo,ja sam miroslav naglić iz golubinaca.bavim se zemljoranjom i pomalo stočarstvom,tačnije držim goveda i svinje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh