Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo svima! Sa ocem obrađujem malo porodično gazdinstvo. Pratim razne vaše teme u potrazi za informacijama. Registrovao sam se samo da bih pisao na temu blokade puteva.

POZDRAV
Iz Južnog Banata sam. Pratim ovaj forum odavno_Obrađujem 15ha svoje zemlje. ne uzimam zemlju u zakup.
Nije mi ambicija da budem "tajfun". Nekada sam se bavio povrtarstvom, sada čistim ratarstvom. Pomalo pčelarim.
Već duže vreme razmišljam o ponovnom bavljenju povrćem ili ulasku u posao sa lekovitim biljem;
imao sam i neke kontakte sa ljudima sa foruma. Tokom 2010.-te sam bio blizu da napravim destilator eteričnih ulja,
ali izgleda da je ambicija nekako tanka ( valjda zbog godina).

Pozdrav iz Sremske Mitrovice. Student

Puna podrska Poljoprivrednicima, krse vam se pre svega pravo da iskazete nezadovoljstvo, da ne pricam daje. Mediji izvestavaju kao blokade Poljoprivrednika sto je laz, jer Policija pravi blokade i traktori ne mogu dalje da idu, i cekaju da se policijske blokade sklone.

Pozz svima, pratim Vas vec duze vreme ali se nisam registrovao do danas, smatrao sam da nisam merodavan za "pametovanje" jer radim jedva 10 Ha. (i ne nameravam da pametujem)
Mesto: Lokve, Juzni Banat, zaposlen (valjda mi je poljoprivreda - hobi)

POzzdrav ja sam Srdjan Sokol....studiram...bavim se vinogradarastvom...pa sam se uclanio,na ovaj forum,radi interesa,kako vi obavljate poslove...da razmenjujemo misljenja......dajemo savete.....
pozzzz :))))))))

Dobar dan svima, i Veliki pozdrav!
Zovem se Ognjen - trenutno prebivaliste - Backa Palanka.:)
Inace, po struci sam kuvar, po prirodi vrlo svestran, tako da se bavim raznim stvarima.:)
Odlucih se da pokrenem neki privatan posao a to bi bilo malo od svega dok ne vidim sta mi najvise odgovara - stocarstvo, zivinarstvo, plastenici...
Iz tog razloga prijavih se na ovaj forum, u nadi da cu naici na prijatne i komunikativne ljude (a vidim da ih ima) koji ce mi pomoci, u vidu saveta, korisnih informacija i vasih iskustava.:)
Planiram da otvorim novu temu, nadam se da to nije problem, pa ko bude imao zelju da odgovori, neka se oseca slobodnim. Svaka kritika i koristan savet, bilo kakva informacija dobro su dosli. Unapred zahvalan, Novi Clan - Blaze.:)

Svako dobro!

Ja sam Mladen iz Lazarevca,el.mehanicar zaposlen u RB Kolubara.Bavim se automatikom i instalacijama.

Ja sam Milasin Milenovic iz okoline Krusevca i bavim se prodajom bagremovih stubova svih velicina i dimenzija i za sve namene...

Pozdrav svima,
Jankovic Vinko
Petrovac na Mlavi
o sebi:
Informaticar po obrazovanju, radim kao ekonomista, poljoprivredom se bavim iz rekreacije .....!!!!

Ako mislite da ima patetike ... verivatno ste u pravu !!!

Zdravo svima

Ime mi je Davor, iz okoline Zrenjanina sam tačnije Krajišnika, interesujem se za uzgoj ukrasne živine i kunića.

Pozdrav svim forumasima !
Ja sam Jovana Milovanovic...apsolvent Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu....Zivim u Pancevu.
Primarno zanimanje mi je bezbednost hrane....ali sam vec dugo u proizvodnji cveca....Vec duze vreme,zajedno sa svojom porodicom bavim se proizvodnjom kala.
Ukoliko neko ima pitanje na vezano za jednu od ove dve oblasti mog interesovanja..tu sam da pomognem ! Pozz :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh