Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobar dan , zovite me Julijana jer nisam imala srecu da se tako zovem imam 47 godina pre par meseci sam se doselila sa muzem i starom svekrvom u selo golubince, i ucim se polako kako je ziveti na selu...za pocetak ustajem rano , ali rano i lezem mrtva umorna ali srecna.u nasem malom rancu imam sve malo, pilice, pacice, koke, zeceve, curice, prasice,mace, stene i akvarijum..i nadam se kako oni rastu da ce rasti i moje znanje o zivotu na selu... muz mi se smeje jer sam kosila bastu kako je velika trava pa ni reci o plevljenju..al sta da radim dok je bila mala trava bilo je povrce malo pa nisam znala sta je sta..ali polako bice od mene prava Sremica imam jaku volju i imam hvala bogu ovaj forum gde mnogo toga mogu nauciti

Dobar dan,zovem se Milorad Kuzmić.Po zanimanju sam poljoprivredni tehničar.Trenutno držim živinu i ćurke.

Pozdrav svima ,ja sam Miki iz Savinog Sela,studiram masinstvo u NS-u,kad nisam na faxu,hobi mi je kosidba i kozarstvo...

Pozdrav svim forumasima.

Ja sam Braca Djacic iz Beograda , kupio sam neki plac u Starom Slankamenu pa mi trebaju saveti u vezi ogradjivanja placa , a video sam da na forumu postoji tema ogradjivanje vocnjaka.

Pozdrav svim forumašima Poljoinfo foruma!
Ja sam Jugoslav iz Novg Sad, ovde živim i radim. U Kikndi je zemlja koju rade otac i brat, u nekim poslovima i ja učestvujem, samo od zemlje živimo generacijama...

Pozdrav svima od jednog nazovi seljaka iz okoline Kraljeva.
Verujem da ćemo razgovarati o raznim temama, ali najviše pčelarstvo, vinogradarstvo, ko zna možda se nađe i još nešto zanimljivo za diskusiju..........

Nemam neku zemlju, ali imam volju da naučim neke stvari.

pozdrav svima!
ovde tea iz novog sada.. zelim da se prikljucim forumu zbog protesta koji su u toku..
podska paorima!

Zovem se Nikola Jović i živim u Bačkoj Palanci.
Iako potičem iz seljačke porodice ne bavim se poljoprivredom, ali dobro razumem sve probleme sa kojima se susreće srpski seljak!
Pozdrav svima i podrška u borbi za prava poljoprivrednika!

Pozdrav najvrednijim ljudima u Srbiji, ja sam Braca iz Kikinde, sa ocem se bavim poljoprivredom, ratarstvo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh