Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Veliki pozdrav svima, ja sam Željko Petrović iz Sanada. Bavim se plasteničkom proizvodnjom paradajza 2 godine. na forumu sam da bih ponešto naučio i podelio svoje znanje sa ostalima
Pozdrav svima, ja sam Zoltan iz Bečeja.
Pošto sam se počeo baviti "malo ozbiljnije" poljoprivredom i ja se odlučih za registraciju. Dosad sam bio samo redovni čitalac (pratio sam vaše komentare o kukuruzu, soji i herbicidima), ali sada već i ja imam neka pitanja...
Pozdrav svima, ja sam Zlatko iz Stare Pazove. Poljoprivredom se bavim od malena, a intenzivno sam počeo pre desetak godina, i to skoro isključivo ratarstvom. Duže vreme sam bio samo posmatrač na ovom forumu, a sada sam se odlučio i za registraciju.
Nalazim se u selu Ovča pored Beograda, mada još malo pa će biti deo Beograda, poljoprivredom se ja licno bavim nekih 12 godina dok se moji bave vec nekih 300 godina , pored ratarstva bavimo se i povrtarstvom i od pre nekih 5 godina i hortikulturom.
Zdravo svim poljoprivednicima ,ja sam Atanasije iz Zrenajnina, i nisam poljoprivrednik,ali jedem leba svaki dan,pa kakav god da je i mesim od brasna svasta,za dete i sebe,tako da vas podrzavam u svemu,ne odustajte terajte do kraja.Da imam traktor mitraljez bi stavio na njega........
pozdra i podrska svim kojima su imali hrabrosti da izadju na ulice i da mitingujeu. suprug je tamo a ja ga od kuce podrzavam... samo napred , neodustajte ...evo vam i jedna slika da vidite koliko ih ima...