Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima. ja sam Zoran iz Aleksinca.
Zanima me kupovina trimera pa sam video da se jedino na ovom forumu dosta prica o njima.

Veliki pozdrav svima, ja sam Željko Petrović iz Sanada. Bavim se plasteničkom proizvodnjom paradajza 2 godine. na forumu sam da bih ponešto naučio i podelio svoje znanje sa ostalima

Pozdrav svima, ja sam Lachezar Ivanov iz Bugarske i sam kupio kobajn Zmaj 132 RM.Zanima me odrzavanje i kontrola Zmaj kombajne.

Pozdrav svima, ja sam Zoltan iz Bečeja.
Pošto sam se počeo baviti "malo ozbiljnije" poljoprivredom i ja se odlučih za registraciju. Dosad sam bio samo redovni čitalac (pratio sam vaše komentare o kukuruzu, soji i herbicidima), ali sada već i ja imam neka pitanja...

Pozdrav svima, ja sam Zlatko iz Stare Pazove. Poljoprivredom se bavim od malena, a intenzivno sam počeo pre desetak godina, i to skoro isključivo ratarstvom. Duže vreme sam bio samo posmatrač na ovom forumu, a sada sam se odlučio i za registraciju.:ppozdrav:

Nalazim se u selu Ovča pored Beograda, mada još malo pa će biti deo Beograda, poljoprivredom se ja licno bavim nekih 12 godina dok se moji bave vec nekih 300 godina :) , pored ratarstva bavimo se i povrtarstvom i od pre nekih 5 godina i hortikulturom.

podrska poljoprivrednicima sto nas hrane.

Zdravo svim poljoprivednicima ,ja sam Atanasije iz Zrenajnina, i nisam poljoprivrednik,ali jedem leba svaki dan,pa kakav god da je i mesim od brasna svasta,za dete i sebe,tako da vas podrzavam u svemu,ne odustajte terajte do kraja.Da imam traktor mitraljez bi stavio na njega........

Pozdrav svima, zovem se Aleksandra iz okoline sam Panceva.Suprug i ja bavimo se ratarskom proizvodnjom.:osmeh:

pozdra i podrska svim kojima su imali hrabrosti da izadju na ulice i da mitingujeu. suprug je tamo a ja ga od kuce podrzavam... samo napred , neodustajte ...evo vam i jedna slika da vidite koliko ih ima...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh