Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veliki pozdrav sa stocare , ratare, i sve ostale koji zive posteno od svog rada na svojim imanjima . Ja sam Dragan iz Backe Topole inace sam diplomirani inzinjer stocarstva a svoj hleb sam odlucio da zaradim na porodicnom imanju, bavim se stocarstvom i ratarstvom .Za sada toliko od mene.

Pozdrav svima. Ja sam dipl. ing. poljoprivrede koji se duži niz godina bavi pitanjima agrarne politike i ruralnog razvoja. Sfera interesovanja: uredbe, pravilnici, zakoni,...; sistem PDV-a za poljoprivredna gazdinstva, licitacija poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini; prenamena poljoprivrednog zemljišta; ruralni razvoj;...

Pozdrav,
Nikola, poljoprivrednik iz Sonte. Već dugo pratim ovaj forum, danas sam odlučio da Vam se pridružim.

Da se i ja predstavim.
Musko sam
starost 50 godina
tezina 103 kg
visina 180
Volim muziku i cvece pa dok orem, gajim zivotinje ja pevam, a kad zena peva ja gajim cvece
Imam zemlju imam mehanizaciju samo mi jos volja fali za rad
Pozdrav starijim clanovima, i zivi bili. Ako vas nesto priupitam odgovorite mi jer sam ovde dosao da bih nesto vise saznao upravo od vas od kojih vec duze vreme ponesto saznajem

pozdrav svima ja sam djordje grlic iz titela bavim se uglavnom poljoprivredom i nazalost radim preko 10h zemlje pa nemam pravo na subvencije :svinja:

Pozdrav za sve, ja sam Jasmin Bajramovic iz Novog Travnika ,1991 sam godiste,,, studiram Poljoprivredni fakultet u sarajevu pa su mi predlozili da se registrujem na ovaj forum...

ja sam Jasmin Bajramovic student sam poljoprivrednog fakulteta u Sarajevu pa sam dobio prijedlog da se registrujem na ovaj forum zbog korisnih informacija,a i druzenja sa iskusnim poljoprivrednicima...pozz za sve

Ime mi je Jozef, bavim se aktivno ratarstvom, iz Kovacice sam Juzno Banatski okrug, obradjujem oko 60 h zemlje, ima dosta interesantnih tema a pogotovo ova oko subvencija!!!!!!

Pozz, zovem se Sasa. Zivim u okolini Samca (Bosanski Samac, Republika Srpska). Bavim se plastenickom proizvodnjom, trenutno Paradajz, paprika, salata i luk, a planiram poceti i sa krastavcima. Forum mi se veoma dopao, pa sam odlucio da razmjenjujem iskustva sa vama, ima vas mnogo i pametnijih, a i iskusnijih proizvodjaca.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh